În amintirea marelui Corneliu Vadim Tudor – publicistul, scriitorul, poetul şi omul politic

in Pentru împrospătarea memoriei

Pe 14 septembrie se împlinesc doi ani de cînd Corneliu Vadim Tudor a trecut în eternitate. Joi, 21 septembrie, ora 18.00, un grup de iniţiativă va organiza o manifestare în amintirea sa, în care se vor evoca atît personalitatea, cît şi opera marelui om politic, jurnalist, scriitor, poet, scenarist – dar ne vom aminti de prietenul sincer şi omul sensibil care a fost Vadim. Manifestarea va avea loc în prezenţa unor membri ai familiei Vadim Tudor şi se va desfăşura în sala de conferinţe a hotelului Crystal Palace – ideea fiind a unui alt prieten al Tribunului, Dumitru Dragomir.

Manifestarea va prilejui întîlnirea cu personalităţi din multe domenii care au colaborat cu Corneliu Vadim Tudor. Întrucît foarte multe figuri de seamă şi-au exprimat dorinţa de a fi prezenta la manifestare, dar şi de a povesti din amintirile cu şi despre Vadim, nu publicăm o listă cu nume, întrucît în aceasta ar putea interveni modificări, chiar şi în ziua evenimentului. Vor fi însă destule surprize, iar spre marea noastră bucurie, chiar şi unii care i-au fost adversari aprigului Tribun în activitatea politică sau publicistică doresc acum să îi aducă un frumos şi onorant omagiu.

Menţionăm că hotelul Crystal Palace se află pe strada Căpitan Alexandru Şerbănescu, nr 18-20. Se poate ajunge cu tramvaiul 5 sau cu metroul, coborînd la staţia Aurel Vlaicu, apoi pe jos, timp de 7 – 10 minute pe strada Alexandru Şerbănescu, drept, pînă la hotel.

(Dragoş Dumitriu)

Păreri și opinii