În atenţia realizatorilor Mădălin Ionescu şi Adelina Pestriţu, de la Kanal D FILIALA P.R.M. PRAHOVA I-A PREGĂTIT TÎNĂRULUI ARTHUR UN PACHET CU HRANĂ ŞI ÎMBRĂCĂMINTE

in Lecturi la lumina ceaiului

Domnule preşedinte Corneliu Vadim Tudor,

Privitor la situaţia tînărului Arthur Mihai, din comuna Ceptura, judeţul Prahova, prezentată în emisiunea WOWBiz, a postului de televiziune KANAL D, în data de 23 septembrie, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Astăzi, 24.09.2014, am luat legătura cu Primăria comunei Ceptura, care ne-a comunicat că Arthur Mihai este coproprietar al unui teren intravilan de 1.000 m.p., pe care a existat o casă mare, cu mai multe încăperi.

În dorinţa de a transforma casa într-o discotecă/sală de dans, a desfiinţat pereţii interiori de rezistenţă, ceea ce a dus la năruirea imobilului, situaţie prezentată şi la TV, în 2013.

Primăria Ceptura i-a pus la dispoziţie o cameră în fostul sediu al CAP – cu acces la toate facilităţile: apă, încălzire, electricitate, WC – dar el a deteriorat-o, scoţîndu-i duşumeaua şi cercevelele, pe care le-a vîndut, astfel că acum preferă să locuiască într-un spaţiu amenajat într-o fîntînă dezafectată de pe proprietatea sa. Conform legislaţiei în vigoare, nu se poate acorda locuinţă socială unei persoane care deţine o proprietate.

Pentru a veni, totuşi, în ajutorul acestei persoane, Filiala Judeţeană P.R.M. Prahova a pregătit un pachet, conţinînd îmbrăcăminte şi produse alimentare, ce-i vor fi înmînate cînd acesta va reveni în localitate.

Cu stimă.

Ec. ALEXANDRU NEACŞU,

Preşedinte

COMENTARII DE LA CITITORI