În România, patrioţii sînt ucişi, iar trădătorii de ţară, onoraţi! (1)

in Polemici, controverse

 

Spre marele ghinion al României, Herr Führer K.W.I. născutu-s-a, într-o zi de 13. În 2014, chiar înainte cu o lună de a fi uns „capo di tutti capi” în satul fără cîini, Mutti Merkel l-a „crucificat” cu o ditamai „Eiserne Kreuz” (Crucea de Fier) pentru de-serviciile aduse României.

Se pare că, pînă la vîrsta de 56 de ani, cunoştinţele profesoraşului de fizică din Hermannstadt – meditator multilateral dezvoltat cu „sechs Häuser” u.s.w. (şase case şi multe altele) – nu i-au permis să afle că „rufele se spală în familie”, iar lenjeria intimă nu se expune în văzul lumii! Imediat după marea feisbookceală din 2014, robotul a jurat credinţă României, dar cred că a ţinut degetele încrucişate la spate. Comportamentul şi acţiunile sale i-au demonstrat nu doar necinstea, ci şi faptul că se află în slujba altora, nu a României, căreia trebuie să-i fie căpetenie. Ce-i drept, a avut şi ceva performanţe: pe seama bugetului ţării, şi-a mărit „renumeraţia după buget”, a „renovat” dotarea de la Vila Lac 3, a scuturat buzunarele românilor ca să „modernizeze” curtea reşedinţei din Cetatea lui Bucur, în plus, cheltuieşte fără rezerve paralele „prostimii”, fie cu naveta săptămînală, fie cu deplasări zburătoare externe. În urma spectacolelor lamentabile, al căror protagonist a fost şi este, România a ajuns „ciuca bătăilor” dinozaurilor de la Bruxelles şi a presei mondiale. A ajuns obiect de umilinţă şi scandal mediatic. Sine die, cetăţenii ei, europeni „third hand” non-Schengen, sînt trataţi în Occident mai rău decît migranţii terorişti rebotezaţi „refugiaţi”.

Nu refugiaţi de război, ci năvălitorii unei culturi incompatibile cu cea europeană

Fără îndoială, printre migranţi se află şi oameni cu adevărat neajutoraţi, dar aşa cum s-a demonstrat, majoritatea covîrşitoare sînt bărbaţi tineri, cu statut radical deosebit de cel de „refugiaţi”. Rezultatele „ciocnirii civilizaţiilor” au fost mai mult decît vizibile în Franţa, Germania, Marea Britanie, Suedia… Poate că acestea îşi plătesc astfel vechile poliţe ale perioadei coloniale, dar noi ce vină avem să plătim oalele sparte de alţii? Mister Trump a declarat că S.U.A. nu vor accepta migranţi, dar partenerul lor strategic europen, aflat sub dublă ocupaţie, militară şi corporatistă, prin robotul „crucificat” de la Cotroceni, vrea să ajungem şi noi, românii, în „rîndul lumii” vest-europene, adică în haosul programat al globalismului ocult. Readuc aminte că suma alocată de „Guvernul meu” condus de marioneta bruxelleseză Cioloş-Sörös a fost mai mare decît salariul minim al unui cetăţean român şi decît pensia medie, acordată în ţara noastră, căreia i se adaugă asistenţa medicală, cazarea, şi alte facilităţi de care cetăţenii României nu beneficiază decît cu „co-plată”. Pe de altă parte, „Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Imigrări, este vorba despre 114.024 de cetăţeni străini, care au primit drept de şedere în România în primul trimestru al lui 2017“. În situaţia în care absolvenţii instituţiilor de învăţămînt din România, neavînd locuri de muncă în ţară, pleacă slugi la străini, pe meleagurile noastre se aciuează nu refugiaţi de război, cum sîntem intoxicaţi cu vorbe tembele, ci năvălitorii unei culturi incompatibile cu cea europeană. Încet şi discret, „pe şest”, robotul-şef din fruntea C.S.A.T. facilitează instalarea taberelor musulmane pe teritoriul României. Manifestările „de simpatie” similare cu cele de la Berlin, Paris, Bruxelles… constituie doar o problemă de timp. Un scenariu umblă prin tîrg: se spune că pentru a da exemplu, „crucificatul” merkelian va evacua actualii chiraşi ai caselor sale din Sibiu, oferindu-le spre găzduire gratuită şi pe termen nelimitat afro-asiaticilor nou-veniţi. Un exemplu de generozitate S.F., dar pentru că nimeni nu este perfect, a omis restituirea banilor însuşiţi ilegal!

(va urma)

Ion Măldărescu (Revista „Art-Emis“)

COMENTARII DE LA CITITORI