Încercînd să-şi justifice existenţa de păduchi

in Lecturi la lumina ceaiului

„BANDA CELOR 5“ SE RĂFUIEŞTE CU TOATĂ LUMEA:

ŞI CU COMUNIŞTII, ŞI CU ANTICOMUNIŞTII –

ŞI CU FASCIŞTII, ŞI CU ANTIFASCIŞTII (?!)

 

Între două poze de promenadă, cu nevasta (neapărat de mînă, ca la şcoala primară), aşa-zisul preşedinte al României a promulgat o lege de o stupiditate fără margini: interzicerea cultului personalităţii lui Nicolae Ceauşescu, dar şi a cultului Sfinţilor Închisorilor, al Marilor Duhovnici, al lui Mircea Eliade şi al altor intelectuali naţionalişti. Dar nu numai interzicerea, ci şi condamnarea celor vinovaţi la închisoare! Aiuristica lege a fost iniţiată de fostul student repetent Crin Antonescu, fiind promovată de gaşca lui Victor Ponta şi promulgată, recent, de Klaus Iohannis.

Care îşi pune mîna în cap, fiindcă a fost acuzat că a condus un partid de sorginte hitleristă: Frontul Democratic al Germanilor din România. Carevasăzică, un pămpălău care a rămas repetent, de două ori, la facultatea de Istorie îmi interzice, mie, doctor în Istorie „Summa cum Laude“ şi bursier Herder la Universitatea din Viena, să scriu şi să public studii istorice, să comentez evenimente şi documente etc. Iar un plagiator neruşinat şi dovedit îi ameninţă pe români cu închisoarea dacă omagiază memoria lui Arsenie Boca, sau a lui Petre Ţuţea, ori a lui Constantin Galeriu, care au pătimit în temniţele bolşevice!

Cine agită spiritele şi se auto-proclamă campion al luptei contra comunismului, a fascismului, a naţionalismului? Un derbedeu pe nume Andrei Muraru, care a supt bani buni ca şef al fantomaticului Institut de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (unde îi ducea ţucalul odraslei kominterniste Vladimir Tismăneanu), iar acum îi miroase obielele de Gauleiter lui Slănină Vodă, în funcţia de consilier prezidenţial. Acest A. Muraru a dat fuga şi la Elie Wiesel, cerîndu-i bătrînului terorist sionist asistenţă (?!). Hai sictir, cu capul tău de ocnaş! Mai bine ai învăţa gramatica Limbii Române, vagabondule! Iată un dezacord făcut de idiotul ăsta: „Fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate (…) precum şi fapta de a promova, în public, idei, concepţii (…) se pedepseşte (sic!) cu închisoarea“. Acordul corect e la plural: se pedepsesc.

Reţineţi: s-au asociat 5 imbecili ca să nască un şoarece mort. Legea asta e bomboana pe coliva celor 25 de ani de adîncă ruşine naţională. Ce-or să le facă handicapaţii ăştia amărăştenilor care se duc la mormîntul lui Ceauşescu cu o floare şi o lumînare în mînă? Îi vor băga la puşcărie? Dar pe românii care merg în pelerinaj la mormîntul lui Arsenie Boca, legionar şi sfînt al temniţelor bolşevice? Îi vor azvîrli, şi pe ei, după gratii? În ceea ce priveşte condamnarea lui Ceauşescu pentru genocid (?!) ar fi de rîs dacă nu e de plîns. Care genocid mă, labagiilor? Pe cine a omorît Ceauşescu? Cei 64.000 de morţi inventaţi de Gelu Voican-Voiculescu, care mi-a mărturisit că el a înmulţit cifra de 4.000 (victimele de la Timişoara) cu cele 16 judeţe unde fabulase Europa Liberă că s-au înregistrat morţi – total 64.000? Efectiv, aşa a calculat personajul respectiv, iar aşa-zisul Tribunal Militar, dominat de nişte agenţi KGB, în frunte cu Virgil Măgureanu, a luat delirul aritmetic al lui Voican drept cap de acuzare şi probă imbatabilă!

Din păcate pentru cele 5 loaze bolnave psihic, după 25 de ani de jaf şi anarhie nu mai crede nimeni în astfel de baliverne. Iar ameninţările lor îi fac pe români să se ţină cu mîinile de burtă. În concluzie, am tot dreptul, ca scriitor liber, să strig: Trăiască Mareşalul Antonescu! Trăiască Nicolae Ceauşescu! Şi încă ceva: Poporul Român nu e criminal, nu i-a ucis pe evrei ci, dimpotrivă, i-a ocrotit!

CORNELIU VADIM TUDOR

28 iulie 2015

COMENTARII DE LA CITITORI