Inculpata Floarea Şerban, hoaţa de case de la MApN, saboteazã Apãrarea Naţionalã (1)

in Război corupției

Semnal de alarmã al cadrelor militare

„Aducem la cunoştinţã fapte şi situaţii care arãtã, în mod clar, cum Industria Naţionalã de Apãrare este, în mod voit, sabotatã din interior“! De cine? De o inculpatã infractoare numitã de PSD la Romarm. Penala trãdãtoare şi ticãloasã nu a fost numitã în urma unei decizii a Consiliului de Administraţie al Romarm. Ca urmare a mandatului primit de la Ministerul Economiei, aceasta COORDONEAZÃ COMPANIA, ESTE PATRONUL ÎN NUMELE STATULUI, Consiliul de Administraţie a validat-o. Evident cã mai înainte de a o selecta ministerul, penala a fost la interviu la PSD?!

* * *

Scrisoare Deschisã adresatã primului-ministru Dacian Cioloş

Domnule prim-ministru, situaţia dezastruoasã în care se zbate Industria Naţionalã de Apãrare din România nu mai poate fi toleratã! O industrie care are ca singur scop asigurarea capacitãţii de apãrare a României, a capacitãţii de luptã a Armatei Române şi care reprezintã o componentã extrem de importantã în orice economie europeanã este, an dupã an, împinsã în prãpastia falimentului de reaua-voinţã, clientelismul politic, incapacitatea managerialã şi de multe interese adverse Statului Român şi Naţiunii Române (precum în cele douã cazuri prezentate în continuare).

* * *

„Domnule prim-ministru, astãzi, Armata Românã şi Industria de Apãrare Naţionalã se aflã într-o situaţie similarã cu perioada interbelicã, atunci cînd corupţia şi indolenţa autoritãţilor statului au adus Armata Românã cãtre incapacitate de luptã şi industria militarã la imposibilitatea de a asigura armatei cele minimum necesare apãrãrii teritoriului naţional şi fiinţei acestui popor. Şi atunci, ca şi acum, importam – pe comisioane grase – inclusiv muniţia.

Vã aducem la cunoştinţã fapte şi situaţii care arãtã, în mod clar, cum Industria Naţionalã de Apãrare este, în mod voit, sabotatã din interior – prin numirile cu totul aberant fãcute – cît şi de forurile tutelare: Ministerul Economiei, CN ROMARM şi Ministerul Apãrãrii. Iar aceastã situaţie are legãturã directã cu o politicã de falimentare şi sabotare a capacitãţilor naţionale de producţie, a produselor româneşti, politicã ce nu poate fi întîmplãtoare şi care reprezintã rezultatul unor numiri în funcţii de rãspundere a unor oameni incompetenţi şi subordonaţi unor alte interese decît cel Naţional. Vã rugãm, domnule prim-ministru, sã luaţi aminte şi sã dispuneţi cît mai degrabã mãsuri“.

(va urma)

COMENTARII DE LA CITITORI