INVESTIGAŢII ÎN PARANORMAL: REŢEAUA ENERGETICĂ A PĂMÎNTULUI (5)

in Lecturi la lumina ceaiului

Constructori în piatră (6)
Se pare că ansamblul de la Stonehenge a fost construit pe baza armonicelor geometrice universale ale luminii înseşi. Raza Cercului Aubrey corespunde cu valoarea vitezei luminii, iar raza Cercului Sarsen corespunde cu pătratul reciprocei vitezei luminii.
Şi ce am putea spune despre faptul că blocurile de piatră par să aibă o structură cristalină şi să emită o formă de radiaţie, aşa cum demonstrează efectul de ceaţă care apare în fotografiile lui Williams? El sugerează că acel cristal de cuarţ este similar cu cel folosit la primele radiouri cu galenă, radiouri adorate de băieţi, inclusiv de mine, cu multă vreme în urmă. Cred că Williams este foarte aproape de adevăr. E posibil ca şi micile fragmente de piatră albastră găsite în gropile Y şi Z să aibă o astfel de structură cristalină şi să fie capabile să rezoneze cu cîmpurile armonice create de cercurile interioare şi exterioare pe baza armonicelor vitezei unghiulare a luminii. Să fie monumentul de la Stonehenge construit ca un radio cu galenă de proporţii gigantice? Un uriaş dispozitiv geometric construit în vremurile antice pentru a servi drept emiţător şi receptor al semnalelor din spaţiul cosmic? Cred că este o probabilitate, nu doar o posibilitate.
Mai există şi alte dovezi care indică acest lucru. Cînd oamenii construiesc o staţie radar modernă pe un teren plat, este necesar ca staţia de radiolocaţie să fie încercuită cu un zid de pămînt pentru a crea un orizont artificial. Această barieră joasă elimină toate ecourile parazite de pe ecranul radarului şi-i oferă operatorului un orizont pozitiv de la care să calculeze altitudinea unghiulară.
Şi Stonehenge este împrejmuit de un zid similar, deşi este format din bucăţi de calcar care se găsesc din abundenţă în această parte a Angliei. Zidul de calcar formează linia unui cerc cu diametrul de aproximativ 320 de picioare (97 m). Cînd a fost construit, acest zid alb trebuie să fi avut, potrivit măsurătorilor făcute ruinelor, în jur de 20 de picioare lăţime (6 m) şi 6 picioare înălţime (1,8 m). Cele 56 de găuri Aubrey erau, şi ele, umplute cu calcar sfărîmat, aşa că e posibil să existe un bol de afinitate electromagnetică între moleculele de calcar şi cristalul de cuarţ din pietrele care alcătuiesc Cercul Sarsen, pe de o parte, şi fragmentele de piatră găsite în găurile Y şi Z, pe de altă parte.

(va urma)
Bruce L. Cathie
Traducere: Nicoleta Radu şi Andra Petrescu

COMENTARII DE LA CITITORI