INVESTIGAŢII ÎN PARANORMAL: REŢEAUA ENERGETICĂ A PĂMÎNTULUI (5)

in Lecturi la lumina ceaiului

Constructori în piatră (5)
Între găurile din Cercul Aubrey şi Cercul Sarsen s-au descoperit alte două tipare circulare de găuri, numite găurile Y şi găurile Z. Sînt 30 de găuri în seria Y, care formează un cerc la circa 35 de picioare (10,6 m) de Cercul Sarsen, iar în seria Z sînt 29 de găuri, amplasate la o distanţă de 5 – 15 picioare (1,5 – 4,5 m) de Cercul Sarsen. Găurile nu se află la intervale regulate una de cealaltă. Excavarea fiecărei gropi a scos la lumină un singur fragment de piatră albastră de riolit.
Alte descrieri şi măsurători ale ansamblului Stonehenge ar umple un volum întreg, însă informaţiile de mai sus au o importanţă vitală pentru mine. Împreună cu descoperirea lui Williams, conform căreia blocurile de piatră par să emită o formă de radiaţie, studiul lui Hawkins ne ajută să ne formăm o imagine mai clară privind utilitatea tiparului geometric al pietrelor de cuarţ.
Diametrul Cercului Aubrey este foarte important. Diametrul mediu este considerat a fi de 288 de picioare. Sînt convins că dacă s-ar face o verificare precisă, s-ar descoperi că valoarea reală este de 287,8 picioare de reţea, un picior de reţea fiind puţin mai mare decît un picior standard; aşa cum se arată în alte capitole din această carte, valoarea de 287,8 este egală cu 2C, adică dublul armonicei vitezei luminii, deci dublul lui 1 439.
În continuare, remarcăm că Cercul Sarsen avea 30 de menhire; 30 este, totodată, spaţierea de bază a sistemului OZN. Se consideră că diametrul cercului este de 97 de picioare şi 4 inchi. Nu ni se spune dacă măsurătorile au fost făcute pornind de la marginea sau din centrul pietrelor verticale.
Din nou, am o bănuială că dacă se verifică încă o dată măsurătoarea, iar cifrele obţinute sînt transformate în picioare de reţea, va rezulta valoarea de 96,6 picioare, ceea ce înseamnă că Cercul Sarsen are o rază de 48,3 picioare de reţea. Aşa cum s-a demonstrat deja, pătratul reciprocei armonice de 695 a vitezei luminii este egal cu 483.

(va urma)
Bruce L. Cathie
Traducere: Nicoleta Radu Şi Andra Petrescu

COMENTARII DE LA CITITORI