INVESTIGAŢII ÎN PARANORMAL: REŢEAUA ENERGETICĂ A PĂMÎNTULUI (7)

in Lecturi la lumina ceaiului

Constructori în piatră (6)
În viitor, sînt sigur că vor ieşi la lumină mai multe dovezi care să susţină ceea ce am sugerat eu aici, însă cred că au fost prezentate suficiente aspecte care arată că o analiză mai detaliată a corelaţiilor matematice de la Stonehenge va revela un adevărat tezaur de informaţii. Admit posibilitatea ca oamenii de ştiinţă să fi făcut deja acest lucru; nu mi se pare deloc neobişnuit că noi, publicul, nu am aflat nimic despre asta.
O altă direcţie de cercetare din care, la fel, s-ar putea afla multe este o analiză matematică a Marii Piramide, efectuată – evident – folosind măsurătorile armonice din reţeaua OZN. Îmi permiteţi să remarc că sensul literal al cuvîntului „piramidă“ este „măsură a luminii“?
Într-o bună zi, pe care sper să o apuc, se va înfiinţa o academie de oameni de ştiinţă a căror activitate va fi dedicată exclusiv adevărului şi datoriei de a aduce la cunoştinţa publicului toate realităţile şi a căror funcţie principală va fi să efectueze cercetări asupra monumentelor antice ale căror secrete nu am reuşit încă să le descifrăm. Orice om de ştiinţă adevărat ar fi recunoscut, deja, datele şi cifrele pe care le-am prezentat. Ar fi întreprins, deja, cercetări în aceste direcţii captivante. Monumentele din Antichitate au dimensiuni impunătoare, ne sar în ochi, ne sfidează cu secretele lor. Prima reacţie a omului este să ridice din umeri.
„Simple temple şi lăcaşuri de venerare, ridicate prin munca sclavilor“, este „explicaţia“ pe care o primim în general. Pe undeva, prin lume, s-ar putea să mai existe maeştri supravieţuitori ai lumii antice, care rîd pe înfundate văzînd cît sîntem de orbi şi de încăpăţînaţi.
Notă:
De la publicarea acestei cărţi, am efectuat, cu ajutorul unui computer, o serie de analize privind structura matematică a monumentului de la Stonehenge. Am descoperit că valorile pe care le-am prezentat deja, deşi doar cu o exactitate de 4 zecimale, sînt, într-adevăr, integrate în acest ansamblu. S-a reuşit o descompunere matematică a tiparelor circulare concentrice, a spaţierii dintre menhire şi a găurilor Aubrey, iar rezultatele obţinute arată că valorile sînt în concordanţă cu cele demonstrate în ecuaţiile armonice unificate. Nu există nici un dubiu în mintea mea că această structură este de o importanţă ştiinţifică imensă şi că înţelegerea mesajului matematic integrat în tiparul geometric al pietrelor îi va permite omului ca, într-o bună zi, să cucerească Universul.

Sfîrşit
Bruce L. Cathie
Traducere: Nicoleta Radu şi Andra Petrescu

COMENTARII DE LA CITITORI