Klaus Iohannis şi hidra băsistă, principalii vinovaţi de criza artificială, creată în România

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Mutălăul K. Iohannis, turistul nr. 1 al ţării, a aplicat prea repede politica de intrigi a maestrului în tulburarea de ape limpezi Traian Băsescu, cel care, vreme de 10 ani, a condus ţara ca un guvernator al Unchiului Sam, în beneficiul celor ce vor ca România să nu mai aibă linişte. Individul (de neam tătar) s-a comportat ca un duşman al acestui popor, tratîndu-i pe români cu un dispreţ profund. Mafiot înrăit, el ,,n-are mamă, n-are tată“, ci doar interese proprii. Proaspăt ieşit la pensie, nu s-a retras, însă, din politică: stă ascuns în păpuşoi (aş zice, mai degrabă, în mărăcini), de unde îi asmute pe nişte maimuţoi, precum Tomac, Onaca şi alţii, dispuşi să-şi vîndă şi mama pentru un pumn de dolari primit de la duşmanii României. Indivizi de teapa ăstora şi alţi pupinbăsişti de frunte ce se declară anti-Ponta şi anti-guvern acuză orice demers şi orice măsură a Executivului actual, fără să se gîndească nici o clipă că, prin atitudinea lor, fac jocul duşmanilor de Neam şi Ţară.

Însă, principalul vinovat, prin faptul că a stîrnit o criză artificială, de natură să păteze obrazul României, este Slănină Vodă, cel care, pînă acum, se remarcase doar prin marea performanţă de a scrie, în numai 5 luni, 2 cărţi, cu mîna altora. Cred că nu sînt singurul om din această ţară pe care îl intrigă amatorismul politic al preşedintelui ţării şi al liberalilor, care nu s-au gîndit că Moţiunea de Cenzură iniţiată de Opoziţie nu avea nici o şansă să treacă în Parlament. Co-preşedinta PNL, Alina Gorghiu, cu multă uşurinţă (cu iresponsabilitate, aş spune eu) îl acuză pe Victor Ponta că ,,a dat foc la ţară“(?!). Părerea mea e că lucrurile stau exact invers şi că, de fapt, ea nu este altceva decît o unealtă a mutălăului ,,7 Case“, aşezat în fruntea României, prin telefoane, de către diaspora. Ne întrebăm: cum a fost posibil ca 3 milioane de alegători, la scrutinul prezidenţial din toamna anului trecut, să-şi schimbe, în numai 2 săptămîni, opţiunile politice, votînd nu un român, ci un sas? Şi asta, cu atît mai mult cu cît acesta se afla într-un proces legat de achiziţionarea unor imobile, iar instanţa precizase că 2 case fuseseră luate ilegal, obligîndu-l să le predea.

Dragi români de bună-credinţă, nu vă lăsaţi manevraţi de îndemnurile unor indivizi precum Tomac, Onaca şi alţii, care nu sînt altceva decît vîrfuri de lance ale irecuperabilului intrigant Traian Băsescu.

ANTON VOICU

COMENTARII DE LA CITITORI