LA FINALA DE LA ROLAND GARROS, ŢIPETELE ŞI GEMETELE LASCIVE NU ERAU ALE MARIEI ŞARAPOVA, CI ALE DACIANEI SÎRBU!

in Lecturi la lumina ceaiului

Aşa după cum se ştie, la finala Turneului de tenis, de la Roland Garros, au asistat şi mai multe persoane din România: famiglia Victor Ponta-Daciana Sîrbu, Mircea Geoană, Nicu Bănicioiu, Gabriela Szabo. Au purtat ghinion, după cum s-a văzut. Rezolvaseră oamenii aceştia toate problemele pentru care au fost unşi în funcţii atît de importante? Acest Ponta e Bombonel la cub: dacă ar putea să fie, simultan, în cîteva zeci de locuri – s-ar da peste cap şi ar fi! Îmi aduc aminte de o scenă terifiantă, petrecută acum vreo 12 ani: cînd a sosit sicriul cu osemintele lui Carol al-II-lea, pe Aeroportul Otopeni, pe la 12 noaptea, Adrian Năstase a ţinut un discurs, alături de catafalc, dar ecranul televizorului era împărţit în două, pe cealaltă jumătate fiind meciul amical de fotbal România-Rusia. Eu, unul, mănînc şi fotbal, şi televiziune pe pîine, de zeci de ani. Mărturisesc că m-am frecat la ochi. Nu-mi venea să cred.

Ce comentariu suprarealist s-ar putea face: „Mingea ajunge la Gîlcă, apoi la Adrian Ilie, care i-o pasează lui Adrian Năstase, iar acesta, cu o fentă de corp, o trimite drept în capul lui Carol al II-lea, numai că fostul rege n-a sesizat această fineţe şi balonul s-a rostogolit în afara aeroportului!“.

Nu cred că exagerez dacă voi spune că acea transmisie macabră a fost unicat pe plan mondial. Nimănui nu-i trecuse prin minte, pînă atunci, să amestece un meci de fotbal cu o procesiune funerară! Protagoniştii acelui moment au luat-o în direcţii diferite: Carol al II-lea spre mormînt, Adrian Năstase spre puşcărie. Nu mă bucur de necazul cel mare care l-a lovit pe fostul meu coleg de liceu, dar el şi-a căutat-o cu lumînarea, a avut o ţară pe mînă şi a făcut-o praf. Dar ne-a lăsat şi o moştenire teribilă: Victoraş, ai grijă de Daciana! De ce l-o fi împins acest om, neîndoielnic, cultivat, Adrian Năstase, în funcţia de şef de partid pe un individ obscur, măcinat de complexe şi ambiţii, care nu se pricepe la absolut nimic? Doar pentru ca lumea, prin comparaţie, să-l regrete pe el, posesorul de ouă fără număr, fără număr? Merita preţul ăsta? Fireşte, şi pe timpul tandemului Ion Iliescu-Adrian Năstase s-a furat ca-n codru, inclusiv în ceea ce priveşte alegerile. Dar jaful colosal săvîrşit de haita de şacali flămînzi formată din Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Sebastian Ghiţă depăşeşte orice limită a abjecţiei. Ce-au făcut nenorociţii ăştia la 25 mai este o veritabilă crimă împotriva Poporului Român şi chiar a Europei! Să furi voinţa unei întregi Naţiuni, pentru a trimite în supremul forum al democraţiei europene nişte neveste, amante şi analfabeţi cu bani – aşa ceva nu va rămîne fără urmări, bag mîna în foc. Am spus că necoptul Ponta nu ştie să facă nimic. Am greşit, ştie ceva. Ştie să ciordească. Ştie să se asocieze cu alţi hoţi, pentru a fura cît mai mult şi a şterge urmele. Avem de-a face cu o grupare de crimă organizată, indiscutabil. Dar nu le ieşea pasienţa acestor mafioţi dacă nu s-ar fi gîndit să-l neutralizeze, definitiv, pe duşmanul lor natural: Traian Băsescu. Care tace mîlc, de o lună de zile. El, care la alegerile prezidenţiale din toamna anului 2004 cerea arestarea unui director de la Statistică! Dar nu singur, ci alături de papagalul cu cravate fistichii şi şolduri de fotomodel la pensie, C.P. Tăriceanu. Pe care l-a uns prim-ministru, deşi specimenul e gol ca o nucă seacă. Astăzi, grecoteiul fudul vrea, el, suprimarea lui Traian Băsescu. Întîi l-a tăiat cu pixul, după care, dacă ar avea mai multă putere, l-ar tăia cu drujba. Absolut penibilă tăcerea de mormînt a unui om care făcea scandal din orice. „Traian Băsescu e aici?“ – ar putea întreba Antena 3. „Nu, nu e aici, e la groapa cu furnici“ – ar răspunde poporul, la care marinarul tot pretindea că se întoarce. Ce ieftin s-a vîndut ăsta! I s-a azvîrlit şi lui, sub masă, o ciosvîrtă electorală (2 mandate, pentru partiduleţul lui inexistent), şi-a luat şpaga şi s-a întors la tovarăşa lui de viaţă: sticla.

Atît de rău a ajuns ţara lui Brâncoveanu, Tudor Vladimirescu, Nicolae Bălcescu, Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Constantin Brâncuşi, George Enescu, Nicolae Iorga, Henri Coandă, Octavian Goga, Lucian Blaga şi a atîtor altor idealişti: pe mîna unor bande de hoţi şi de impostori! Care dau mită şi peste hotare, unor pretinşi „democraţi“ şi „luptători pentru drepturile omului“ din Europa şi din America. Iar derbedeii ăştia închid ochii la toate fărădelegile puşlamalelor fanariote. Halal! Parcă mai cinstit era un război, măcar ştiam o socoteală.

Coşmarul ăsta de silenţium lugubru a fost spart, sîmbătă, de o rafală de icnete, ţipete, urlete, gemete şi alte gîfîieli de femeie în călduri. Toţi au crezut că acest recital erotic e dat de rusoaica Maria Şarapova. Fiindcă aşa fac unele tenismane cînd servesc: se opintesc, dau strigăte de luptă, ca rugbyştii maori. Dar martori oculari, prezenţi pe arena de la Roland Garros, ne-au relatat că zgomotele cu pricina ieşeau din gura Dacianei Sîrbu. Cine o făcea pe „prima doamnă“ a ţării să slobozească astfel de onomatopee sexapiloase? Nimeni altul decît Robert Turcescu, aflat imediat în spatele ei! Profitînd de faptul că Victor Ponta şi Nicu Bănicioiu îşi giugiuleau bîrzoiu’, Fulgerică de la B1 TV o coţăia pe fosta lui amantă exact cînd servea rusoaica – de aici iluzia optică şi auditivă. Multă inventivitate trebuie că are ţigănuşul respectiv dacă poate provoca asemenea cascade guturale în făptura spălăcită şi deşirată, ca o prăjină, a odraslei popii…

Corneliu Vadim Tudor

(Pamflet scris joi, 12 iunie 2014)

COMENTARII DE LA CITITORI