Liderul PRM a depus o coroană de flori cu Tricolor la mormîntul Poetului Naţional

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Comunicat de Presă

Joi, 15 ianuarie a.c., cu prilejul împlinirii a 165 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu, preşedintele PRM a mers în pelerinaj la mormîntul acestuia, de la Cimitirul Bellu, din Capitală, unde a depus o frumoasă coroană de flori cu mătase Tricoloră. Tribunul respectă, cu sfinţenie, acest ritual de mai bine de un sfert de secol, mai precis, din 1989 – în fiecare an, el depune cîte o coroană de flori la acel sanctuar, în zilele de 15 ianuarie şi 15 iunie.

La ceremonia din acest an, dl. Corneliu Vadim Tudor a fost însoţit de prof. Adrian Popescu (preşedintele Filialei PRM Bucureşti), prof. Maria Mustaţă (preşedinta Organizaţiei de Tineret PRM Bucureşti), arh. Cătălin Năstase, precum şi de Emanuel Dancă şi Marius Cocoş, consilieri ai preşedintelui PRM, Mihai Edu (preşedintele Filialei Sectorului 3) şi Mihai Ştefănescu (preşedintele Filialei Sectorului 4).

Nimeni n-a înţeles cum de-a avut atîta tupeu Sorin Oprescu, care a trimis pe cineva cu o coroană, din moment ce, în anul 2014, el a demolat, cu sînge rece, ultimul imobil din Bucureşti unde a locuit Poetul Naţional, pe Str. Buzeşti.

Biroul de PresĂ al PRM

15 ianuarie 2015

COMENTARII DE LA CITITORI