Liderul PRM a fost singurul om politic care a denunţat prezenţa pe teritoriul României a închisorilor CIA!

in Lecturi la lumina ceaiului

Comunicat de Presă

 

Miercuri după-amiază, dr. Corneliu Vadim Tudor, vicepreşedinte al Senatului României, s-a întîlnit cu dl. René van der Linden, preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. În cadrul dialogului care a avut loc, cei doi lideri europeni au abordat probleme referitoare la politica internă şi externă a României, precum şi la îndatoririle care îi revin ţării noastre pentru aderarea, la 1 ianuarie 2007, la Uniunea Europeană.

Preşedintele René van der Linden s-a arătat îngrijorat de traficul cu fiinţe umane, de corupţia îngrijorătoare, care subminează ca un putregai creşterea economică, precum şi de încălcarea drepturilor omului.

În acest context, el a cerut unele lămuriri cu privire la închisorile CIA pe teritoriul României. Liderul PRM i-a spus că un creştin ca el nu poate minţi, aşa că îl informează că, în mod categoric, aceste lagăre de tortură au existat, dar li s-a şters orice urmă. El i-a promis oficialului european că îi va pune la dispoziţie, în limba engleză, toată documentaţia pe care o are şi care se bazează pe informaţii furnizate de ofiţeri ai Serviciilor Secrete româneşti. De asemenea, el i-a amintit preşedintelui APCE că a spus adevărul, cu orice risc, şi în ceea ce priveşte antrenarea luptătorilor Hamas pe teritoriul României. În continuare, liderul PRM i-a prezentat înaltului oaspete situaţia reală existentă, la ora actuală, pe scena politică românească, rugîndu-l să acţioneze, cu autoritatea pe care o are, pentru a se pune capăt difuzării sondajelor de opinie mincinoase, care constituie uvertura unei noi fraude electorale.

La discuţii au participat, în exclusivitate, membri ai PRM care sînt minoritari, de altă etnie şi chiar de altă rasă, pentru a se înţelege cît de necinstite sînt acuzaţiile de extremism şi de xenofobie care i se aduc formaţiunii noastre: deputaţii Iuliu Ioan Furo (maghiar) şi Gelil Eserghep (tătar), pastorul evanghelic Ioan Miclea (evreu), dr. ing. Aboubacar Mangue Camara (negru, originar din Guineea) şi pastorul baptist Martin Malette (cetăţean american, din Texas, membru al familiei preşedintelui PRM).

În încheiere, senatorul Vadim i-a oferit înaltului oaspete medalia jubiliară, suflată cu aur, a Senatului României şi o frumoasă icoană ortodoxă.

Biroul de PresĂ al Partidului România Mare

23 noiembrie 2005

COMENTARII DE LA CITITORI