Liderul PRM e invitat de o organizaţie a ţiganilor – el speră să participe

in Lecturi la lumina ceaiului

Către: Partidul România Mare, str. Emile Zola, nr.4, Ploieşti

În atenţia: Domnului Corneliu Vadim Tudor, Candidat la Alegerile Europarlamentare din 25 Mai 2014

Invitaţie

Stimate Domnule Candidat Corneliu Vadim Tudor,

Asociaţia CENTRUL DE RESURSE PENTRU INCLUZIUNE SOCIALĂ CRIS este o organizaţie non guvernamentală, înfiinţată în Septembrie 2011, de tineri intelectuali de etnie romă. Scopul asociaţiei constă în creşterea participării romilor la viaţa societăţii sub toate formele de manifestare ale acesteia şi promovarea incluziunii sociale.

În perioada 01 Decembrie 2013 – 30 Noiembrie 2014, CENTRUL DE RESURSE PENTRU INCLUZIUNE SOCIALĂ CRIS implementează proiectul „Mobilizarea şi organizarea comunităţilor de romi“, finanţat de Open Society Foundations, în cadrul Programului „Împuternicirea alegătorilor romi“. Prin acest proiect ne propunem să combatem posibilul fenomen de cumpărare şi vânzare a voturilor romilor şi să încurajăm mobilizarea şi organizarea comunităţilor de romi în vederea acordării voturilor acelor candidaţi şi partide care vin la audieri publice cu programe concrete de îmbunătăţire a condiţiilor de viaţă în aceste comunităţi.

Asociaţia CENTRUL DE RESURSE PENTRU INCLUZIUNE SOCIALĂ CRIS vă invită să participaţi la audierile publice cu reprezentanţi ai comunităţilor de romi din Mărginenii de Jos, Diţeşti, Câmpina şi Ploieşti, judeţul Prahova. Audierile publice vor avea loc în interiorul comunităţilor de romi, în zilele de 16, 17 şi 18 Mai 2014, după cum urmează: Vineri, 16 Mai 2014 – Câmpina, intervalul orar 16:00-18:00, Sâmbătă, 17 Mai 2014 – Ploieşti, intervalul orar 13:00-15:00 şi Duminică, 18 Mai 2014 – Mărginenii de Jos, intervalul orar 13:00-15:00 şi Diţeşti, intervalul orar 16:00-18:00. Veţi avea astfel posibilitatea să cunoaşteţi de la sursă problemele cu care se confruntă cele patru comunităţi de romi (probleme care se regăsesc din păcate în majoritatea comunităţilor de romi din România) şi să prezentaţi programul pentru incluziunea socială a romilor pe care dumneavoastră şi partidul pe care îl reprezentaţi îl veţi susţine.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la audierile publice până la data de 14 Mai 2014. Cu deosebită consideraţie,

Rodica-Elena Tudor, preşedinte

COMENTARII DE LA CITITORI