Liderul PRM a fost întîmpinat cu flori şi în judeţul Alba

in Lecturi la lumina ceaiului

Preşedintele Partidului România Mare a fost joi, 15 mai, în pelerinaj la Mînăstirea Prislop – unde este înmormîntat părintele Arsenie Boca (decedat la 28 noiembrie 1989, adică în ziua cînd dl. Corneliu Vadim Tudor împlinea vîrsta de 40 de ani!). Liderul PRM a aprins o lumînare şi a depus un frumos buchet de trandafiri la mormîntul acestui om înţelept, după care a intrat în biserica veche de 600 de ani. Maica Stareţă Pavelida Muntean (85 de ani) l-a întîmpinat cu căldură şi i-a dăruit flori, cărţi, icoane şi calendare bisericeşti.

La orele după-amiezei, caravana electorală a PRM s-a deplasat spre Alba Iulia, unde a avut loc întîlnirea cu membrii şi simpatizanţii partidului, la Casa de Cultură a Studenţilor. Din delegaţia centrală a PRM au mai făcut parte Victor Iovici, Cristian Stănescu şi Alina Alupoaei (candidaţi pentru Parlamentul European), precum şi generalul Marcu Tudor – şeful campaniei electorale a PRM. În programul zilei de joi au mai fost incluse: o Conferinţă de Presă, o emisiune la un post local de televiziune şi depunerea de flori la monumentul poetului Adrian Păunescu, un bun prieten al Tribunului.

De asemenea, caravana Partidului România Mare s-a deplasat sîmbătă, 17 mai, în judeţul Ialomiţa, iar săptămîna viitoare va fi prezentă în judeţele Dolj (miercuri, 21 mai), Olt (joi, 22 mai) şi, respectiv, Gorj (vineri, 23 mai).

Păreri și opinii