LISTA RUŞINII

in Lecturi la lumina ceaiului

Aşa cum ANAF a publicat Lista Ruşinii cu cei care nu-şi plătesc datoriile băneşti faţă de statul român, aşa publicăm şi noi Lista Ruşinii cu cei care nu-şi fac DATORIA faţă de ţara lor, deşi ocupă funcţii publice care le cer să aibă grijă de ţară sau declară toată ziua ce mari „patrioţi“ sînt ei.
ATENŢIE!
PRIN ACEASTA, NU SPUNEM NICIDECUM SĂ VOTAŢI CU VREUNUL ANUME CARE NU SE AFLĂ PE LISTA RUŞINII.
DIN CONTRĂ
Un om serios nu poate vota cu Tăriceanu, care a inventat Fondul Proprietatea şi a dat pe gratis 25% din cele mai valoroase întreprinderi ale ţării, sau cu Băsescu, care a tăiat salariile şi pensiile în timp ce o parte din cei din partidul lui furau la ANRP. Acelaşi Traian Băsescu ne explica atunci cînd era preşedinte că cianura de la Roşia Montană se evaporă repede.
PRIN URMARE, NU SUSŢINEM PE NIMENI.
Dar dacă vreţi să evitaţi ca ŢARA NOASTRĂ să mai fie înjosită în acest HAL FĂRĂ DE HAL şi pe viitor, FĂRĂ CA NIMENI DINTRE AUTORITĂŢI SĂ REACŢIONEZE, vă mai rugăm odată:
SĂ NU MAI VOTAŢI NICIODATĂ, CU PERSOANELE ŞI PARTIDELE AFLATE PE ACEASTĂ LISTĂ A RUŞINII.
1. Klaus Iohannis – preşedintele României – Nu a deschis gura pe acest subiect – zis şi „Muţenia Pămîntului“.
2. Dacian Cioloş – primul-ministru al României – Nu a deschis gura pe acest subiect – zis şi „Cioloşenia Pămîntului“ – membru al organizaţiei „Friends of Europe“ organizaţie condusă de un membru marcant al Grupului Bilderberg, Etienne Davignon şi sponsorizată de George Sörös, care e şi în Consiliul de Supraveghere.
3. Liviu Dragnea – preşedintele PSD, cel mai mare partid din Parlament – Nu a deschis gura pe acest subiect – zis şi „omul lui Moshe Kantor“.
4. Victor Ponta – fost prim-ministru al României şi fost preşedinte al PSD – Nu a deschis gura pe acest subiect, deşi e foarte vorbăreţ pe Facebook – zis şi „Plagiatorul“.
5. Alina Gorghiu – co-preşedintele PNL, al doilea partid din Parlament – Nu a deschis gura pe acest subiect – zisă şi „fosta prietenă a lui Mihai Voicu şi fosta prietenă a lui Bogdan Olteanu“.
6. Vasile Blaga – co-preşedintele PNL, al doilea partid din Parlament – Nu a deschis gura pe acest subiect – zis şi „Buldogul“.
7. Teodor Atanasiu – senator, şeful grupului parlamentar PNL din Senat – a declarat că PNL se pronunţă oficial împotriva condamnării declaraţiilor ambasadorului american printr-un proiect al Senatului – zis şi „Omul din Umbră“.
8. Marian Munteanu – şeful „de facto“ al partidului Alianţa Noastră – a tăcut penibil timp de 3 zile, după care a sunat în disperare la Active News, unde a făcut o declaraţie slugarnică, scuzîndu-l pe ambasadorul american de la Chişinău printr-o minciună („nu a fost bine informat“) şi dînd vina pentru declaraţiile anti-româneşti ale ambasadorului… pe autorităţile române „care nu l-au informat pe ambasador, de-a lungul anilor“ – zis şi „Singurul CAL TROIAN AUTENTIC“ (nu că n-ar mai fi şi alţi CAI TROIENI, dar ei au fost deconspiraţi demult).
9. Nicuşor Dan – preşedintele partidului „Uniţi Salvăm“ – Nu a deschis gura pe acest subiect – zis şi „Omul lui SöRöS“.
10. Clotilde Armand – vice-preşedinte al partidului „Uniţi Salvăm“ – Nu a deschis gura pe acest subiect – zisă şi „Franţuzoaica“.
11. Camera Deputaţilor – care pînă la această oră nu a dat O DECLARAŢIE OFICIALĂ prin care să condamne declaraţiile anti-româneşti ale ambasadorului american la Chişinău.
12. Senatul României – care pînă la această oră nu a dat O DECLARAŢIE OFICIALĂ prin care să condamne declaraţiile anti-româneşti ale ambasadorului american la Chişinău – deşi există un Proiect de Declaraţie redactat de Conducerea Senatului la iniţiativa lui Călin Popescu Tăriceanu.
13. Guvernul României – care pînă la această oră nu a dat O DECLARAŢIE OFICIALĂ prin care să condamne declaraţiile anti-româneşti ale ambasadorului american la Chişinău.
CINSTE LOR
SPRE CINSTEA LOR, AU LUAT ATITUDINE CONDAMNÎND declaraţiile anti-româneşti ale ambasadorului american de la Chişinău (indiferent ce au făcut cu alte ocazii, trebuie lăudaţi pentru această atitudine).
1. Călin Popescu Tăriceanu – preşedinte al Senatului, preşedintele partidului ALDE – care a iniţiat un Proiect de Declaraţie al Senatului care să condamne declaraţiile anti-româneşti şi revizioniste ale Ambasadorului SUA la Chişinău.
2. Traian Băsescu – fost preşedinte al României, preşedintele partidului Mişcarea Populară – care într-o postare publică pe Facebook a condamnat declaraţiile ambasadorului american la Chişinău.
3. Partidul România Mare – care a condamnat public declaraţiile ambasadorului american la Chişinău, printr-un comunicat oficial al Partidului.

Fluierul Media

COMENTARII DE LA CITITORI