Liviu Dragnea, victima unui atentat terorist

in Umor "politicianist"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost internat în spital, cu acute dureri de spate. În urma analizelor amănunțite pe care medicii români le-au făcut șefului PSD, s-a descoperit că acesta a fost victima unui atentat cu pietre la rinichi.

Se pare că atacatorii, probabil proveniți din zona opoziției sau a celor de la #rezist, au reușit să pătrundă în sistemul imunitar al președintelui PSD și să instaleze acolo o bombă cu oxalați, una dintre cele mai dureroase și eficiente bombe urologice.

O echipă a Serviciului Român de Informații, divizia geniști în formă, specializată pe dezamorsări cu ultrasunete și raze laser, a sosit în timp util la spital pentru o intervenție în forță împotriva bombei renale, plasată cu mare abilitate în zona abdominală a lui Liviu Dragnea. Aflat încă pe patul de spital, președintele PSD nu a reușit să declare nimic altceva decît ,,un fleac, m-au ciuruit”.

Conducerea PSD a cerut convocarea imediată a CSAT pentru a demara  renumitul ,,ghost protocol”, celebra echipă de intervenție foarte rapidă, ce se activează în astfel de situații. Din păcate însă, fiind week-end, președintele Iohannis nu a fost prezent în Bucureșți, acesta fiind la Sibiu, la o vizionare imobiliară, așa că totul a fost amînat pentru mijlocul acestei săptămîni, dacă, evident, șeful PSD mai este în viață pînă atunci.

D.A.

* Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Păreri și opinii