Loteria Română: joci şi cîştigi un loc în Parlament!

in Umor "politicianist"

 

Loteria Română va introduce, din acest an, un nou joc, la care toţi românii sînt invitaţi să îşi piardă banii. Avînd în vedere că datele statistice spun clar că orice joc al Loteriei nu poate aduce aşa mulţi bani ca un scaun de parlamentar, Loteria Română e decisă să remedieze acest diferend.

„Am analizat profund activitatea Loteriei în ultimii 100 de ani şi am ajuns la concluzia că, nici cumulate, toate premiile oferite de noi de 27 de ani încoace nu acoperă nici pe jumătate banii cîştigaţi de un parlamentar într-o legislatură“, a declarat Norocel Primaru’, analistul principal al Loteriei Române, adăugînd că „vom omologa, în perioada următoare, un joc nou, care se va numi LotoP+4, şi cîştigătorii vor fi desemnaţi automat deputaţi sau senatori, la următoarele alegeri. În acest mod, nu numai că e posibil să scăpăm de politicienii actuali, dar, avînd aşa mulţi oameni norocoşi în Parlament, e posibil ca şi România să aibă un viitor luminos”.

În curînd, pe piaţă vor fi puse în vînzare primele loturi de Buletine de Joc LotoP+4. Ele vor fi maro închis, pentru Senat, şi maro deschis, pentru Camera Deputaţilor. „Cei care participă la acest joc trebuie să răspundă la întrebarea «cît ne dai din primul milion de euro furaţi?». Culoarea a fost aleasă pentru ca toţi cei care cîştigă să se obişnuiască cu nuanţa celui mai consumat aliment în politică, respectiv rahatul”, a precizat Norocel Primaru’, adăugînd că „avem în vedere şi pentru preşedinte un astfel de Buletin, dar nu ştim încă ce întrebare să punem, dat fiind faptul că ultimii trei preşedinţi au fost «sărac şi cinstit», «învins de sistem» şi, respectiv, «cu două cuburi de gheaţ㻓.

DA

Iniţiativa legislativă a USR – cont obligatoriu pe Facebook

Păreri și opinii