Ludovic Orban: ,,Judecători străini pentru Kövesi“

in Umor "politicianist"

Existenţa Secţiei de investigare a magistraţilor este privită ca o  problemă pentru penalii care pînă acum erau protejaţi de către justiţie. Imediat ce fosta şefă a DNA a fost chemată la audieri în calitate de suspect, cei mai curaţi penali ai României, şi mă refer la Klaus Iohannis, Ludovic Orban, printre alţii, au ieşit la atac, frontal, fără menajamente, la adresa celor care au avut nesimţirea să o acuze pe Laura de ceva necurat.

Ştiind că, într-o justiţie normală, într-o ţară normală, ei înşişi erau, poate, chiar la puşcărie, au demarat o amplă campanie mediatică împotriva PSD, a Guvernului, a tuturor sectelor regligioase, a filmelor horror, a curcilor sălbatice, a urşilor liberi, precum şi a balenelor ucigaşe. Ajuns pe culmile bahice ale euforiei, Ludovic Orban cere ca pe Laura Codruţa Kövesi să o judece instanţele din afara ţării, din SUA dacă se poate, sau din orice altă ţară prietenă, oricum din această galaxie să fie, astfel încît nu doar să nu fie pedepsită pentru vreo fărădelege, dar să fie chiar promovată în funcţia de procuror anticorupţie spaţial, pentru că european deja e prea puţin.

Poporul român rămîne prost, ca de obicei, în faţa acestor propuneri, dar, din fericire, extratereştrii care ne-au ocupat economic, mediatic şi mental de ceva ani au soluţii pentru orice. Prin urmare, Ludovic are să fie scăpat de dosarele penale în care se zbate de ceva timp, alături de toţi PNL-iştii, PSD-istii şi de ex-PDL-iştii corupţi, de nevionovăţie, dar vor fi detaşaţi prin teleportare în altă galaxie, ca să-i prostească şi pe alţii.

Iohannis, cel cu şase case, nu patru, ca săracu’ Adrian Năstase, are, însă, obiecţii, mai ales că teleportarea tuturor celor şase case nu este suportată financiar, iar lui, să rateze o asemenea vacanţă, îi este peste puteri.

Ştire în curs de actualizare…

Păreri și opinii