Maestrul Florin Zamfirescu, apel la normalitate

in Lecturi la lumina ceaiului

Bucureşti, 25 august 2016. Actorul Florin Zamfirescu s-a alăturat Partidului România Mare (PRM), din dorinţa de a se implica activ în viaţa politică a ţării. Domnia-sa consideră că, în prezent, românii trăiesc într-o perpetuă anormalitate şi că lumea politică actuală nu mai reprezintă, în fapt, interesele românilor.
,,Nu aş fi intrat în dispute politice, dar nu se mai poate! Am decis să mă implic în politică, pentru că mesajul pe care simt nevoia să-l transmit este un apel la normalitate. Noi trăim într-o anormalitate permanentă şi cred că majoritatea populaţiei României stă într-o atitudine dezamăgită, aşteptînd să se întîmple ceva ca să poată ieşi din amorţeală”, a declarat Florin Zamfirescu. În noua sa calitate, de purtător de cuvînt al PRM, el a transmis membrilor de partid următorul mesaj: ,,Noi trebuie să oferim încredere celor 50% de nevotanţi, care stau acasă şi care nu mai doresc să facă efortul de a alege”.
În opinia reprezentantului PRM, cei care sînt dezamagiţi de guvernările care au condus România spre dezastru vor avea posibilitatea ca, la alegerile parlamentare din acest an, să aibă o alternativă reală la actuala clasă politică. ,,Şansa noastră este masa de votanţi adormiţi. Acesta este efortul pe care trebuie să-l facem. Şi din acest motiv, mă angajez să transmit mai departe, să conving oamenii de forţa fabuloasă pe care o au, doar votînd. Vă daţi seama că efortul este minim: doar un vot!”, a adăugat Florin Zamfirescu, exprimîndu-şi convingerea că, dacă pentru aceşti oameni apare o speranţă, în mod sigur ei se vor mobiliza.
Făcînd apel la spiritul naţionalist şi la mesajul patriotic pe care, de-a lungul timpului, Partidul România Mare le-a susţinut prin preşedintele Corneliu Vadim Tudor, în cuvîntul său, Florin Zamfirescu s-a referit la oamenii care împărtăşesc idealurile PRM, dar care acum sînt în aşteptare. Totodată, el şi-a amintit cu emoţie de Corneliu Vadim Tudor, pentru care a avut un mare respect şi pe care l-a apreciat pentru patriotismul ardent de care a dat dovadă, precizînd că au avut o relaţie personală strînsă, cei doi fiind, în tinereţe, colegi de armată. ,,Ne ferim cu toţii de termenul «naţionalist». Păi ei ne obligă să gîndim aşa! Ne împing într-o direcţie în care să ne simţim vinovaţi că ne iubim ţara, că ne iubim părinţii, că ne iubim cimitirul, că ne iubim bunicii şi tradiţiile. Sîntem patrioţi, toţi cei care gîndim aşa”, a declarat Florin Zamfirescu, făcînd referire la patriotismul de care dau dovadă alte naţiuni şi cu care acestea se mîndresc.
Biroul de Presă al Partidului România Mare

COMENTARII DE LA CITITORI