MEMORIU DE PROTEST

in Lecturi la lumina ceaiului

REFERITOR LA URIAŞA FRAUDĂ ELECTORALĂ DE LA 25 MAI 2014

 

Stimată doamnă,

Tragem un nou semnal de alarmă cu privire la frauda electorală uriaşă pe care o pune la cale Guvernul PSD-UNPR-PC. Avem informaţii concrete despre funcţionarea unui veritabil mecanism al fraudei, care ar urma să transforme cele 32 de procente ale acestei alianţe în 48 de procente. De unde va fi furată diferenţa? Foarte simplu: de la Partidul România Mare! Imensa escrocherie se va realiza în trepte: 1) la urnele de votare, prin anularea (dubla ştampilare) a buletinelor PRM şi prin aruncarea în urne a buletinelor Guvernului; 2) la transportarea sacilor cu buletine de vot, care vor fi înlocuite cu altele, pregătite din timp; 3) pe softul Biroului Electoral Central, controlat de un ofiţer SRI acoperit, patron de post de televiziune.

Acest mecanism – experimentat de-a lungul ultimelor două decenii – va fi completat de alte ilegalităţi, cum ar fi mita electorală şi votul multiplu. Chiar în aceste zile sînt pregătite nu mai puţin de 300 de autocare (?!) pentru transportarea massei de manevră a Guvernului la Secţiile de Votare, de la un capăt la altul al ţării. Presa ne-a semnalat că, în multe localităţi, acest Guvern mafiot îi şantajează – prin Inspectoratele Şcolare şi prin profesori – pe elevi că, dacă nu vor „aduce” 2 voturi de la părinţii lor, li se va scădea nota la purtare (?!). O altă dimensiune a fraudei: aproape 1.000.000 de „persoane” fictive, care figurează ca alegători, dar ele nu există, în realitate, conform evidenţelor Institutului Naţional de Statistică.

Ziua de 25 mai va însemna o avalanşă de intoxicări şi manipulări: exit-poll-uri mincinoase (făcute de cei care prostituează nobila ştiinţă a sociologiei, pe bani grei) şi „potrivirea” lor cu buletinele aruncate, fraudulos, în urne. Deţinem date că toată această colosală fraudă va fi înfăptuită cu sprijinul unor Servicii Secrete. Scopul PSD e dublu: 1) căpătuirea clientelei politice, a nevestelor şi amantelor cu o sinecură foarte bănoasă, pentru încă 5 ani; 2) satisfacerea cererii lui Martin Schultz ca PSD să aducă, la Internaţionala Socialistă, cel puţin o jumătate din mandatele care îi revin României (16), pentru ca el să fie ales preşedinte al Comisiei Europene.

Recent, eurodeputatul britanic Nigel Farage a spus: „Prin aderarea României şi Bulgariei, în Uniunea Europeană a pătruns crima organizată”. Dacă ne referim la furtul, grosolan, al voinţei unui popor întreg şi la tragerea pe sfoară a Uniunii Europene de către mafia din Balcani – are perfectă dreptate.

Vă rugăm, insistent, să remiteţi acest Memoriu de Protest forurilor de conducere ale Comisiei Europene. Nu vă faceţi complici, prin tăcere, la această crimă politică. Nu contribuiţi, prin pasivitate, la aruncarea în aer a fragilei construcţii a Europei Unite. Dacă veţi tolera această hoţie de proporţii istorice – pe care nu şi-ar fi permis-o nici Hitler, nici Stalin – eu vă dau în scris că de aici, din România, va începe destrămarea, rapidă, a Uniunii Europene. O spune asta un euro-optimist, care nu numai că a semnat toate documentele româneşti necesare aderării, dar le-a şi redactat.

CORNELIU VADIM TUDOR

– în numele celor cca. 1.000 de participanţi

la Mitingul şi Marşul de Protest organizate

la Bucureşti, vineri, 23 mai 2014 –

COMENTARII DE LA CITITORI