MESAJE DE FELICITARE

in Lecturi la lumina ceaiului

Domnule preşedinte,

Vă rog să primiţi, cu ocazia sărbătoririi zilei dvs. de naştere, felicitările mele, împreună cu un mesaj de sănătate, fericire şi împliniri. Voi fi onorată, totodată, dacă veţi transmite omagiul meu întregii dvs. familii. La Mulţi Ani!

FEVZIE RUŞID

* * *

Cu prilejul zilei dvs. de naştere, vă adresez cele mai calde urări de sănătate, fericire şi viaţă îndelungată, alături de cei dragi şi apropiaţi. Folosesc acest prilej pentru a vă asigura de înalta mea consideraţie şi pentru a vă adresa tradiţionala urare La Mulţi Ani!

Dr. LUCIAN SILVAN PAHONŢU,

Directorul Serviciului

de Protecţie şi Pază, general

* * *

La Mulţi Ani, multă sănătate şi îndeplinirea tuturor idealurilor pe care le slujiţi!

Conf. univ. dr. Cornel Constantinescu,

Vicepreşedinte

al Asociaţiei Române de Sociologie

* * *

Fericitul eveniment al aniversării zilei de naştere a Excelenţei Voastre îmi oferă privilegiul şi plăcerea să vă urez sănătate deplină, împlinirea dorinţelor şi năzuinţelor, precum şi noi realizări în lupta neabătută pe care o duceţi pentru propăşirea Poporului Român, atît de greu încercat de vicisitudinile etapei pe care o traversăm. Fie ca anii ce vor urma să vă aducă satisfacţiile pe care le doriţi alături de cei dragi şi apropiaţi. La Mulţi Ani! Cu aceeaşi sinceritate, deferenţă şi dorinţă de mai bine,

Dipl. Ec. Ştefan D. Popa,

Preşedintele USER,

vicepreşedinte al Ligii Culturale

pentru Unitatea Românilor de Pretutindeni

(fondată 1880)

* * *

Un sincer La Mulţi Ani preşedintelui PRM,

Corneliu Vadim Tudor!

A trecut pragul Revoluţiei ca jurnalist şi excepţional scriitor, apoi a dat mîna cu politica, ajungînd locomotiva formaţiunii sale, pentru care ar face orice sacrificiu, Partidul România Mare. Nu şi-a aşezat niciodată viaţa în etape, tocmai de aceea este conştient că reprezintă un unicat. Iar reţeta prin care a dobîndit succesul, ingredientele pe care le-a folosit de-a lungul timpului au fost doar cinstea, corectitudinea şi marea iubire pentru Dumnezeu. De aceea, a ştiut să împletească atît de bine forţa şi delicateţea, putînd oricînd să înlocuiască tăiosul pix cu cea mai frumoasă floare. Nu a descoperit încă secretul tinereţii fără bătrîneţe, dar condiţia sa morală şi tonusul interior îi dau capacitatea să facă mereu faţă tuturor încercărilor, antrenîndu-se cu viaţa zi de zi şi conjugîndu-o, şi acum, la viitor. Inima sa este plină de iubire, o iubire ce-l face să meargă împreună cu cei care cred în idealurile sale, fără a premedita vreun gînd sau pauză de final. Acesta este Corneliu Vadim Tudor, un fenomen ce nu poate fi stocat. Astăzi, Tribunul mult iubit mai prinde un trandafir în buchetul vieţii. Ce-am putea să-i urăm marelui Corneliu Vadim Tudor? Să rămînă una dintre acele minuni pe care le-a creat Dumnezeu pentru ca noi, oamenii de rînd, să înţelegem mai bine ce vrea să însemne un om peste care a coborît Duhul Sfînt. La Mulţi Ani, domnule preşedinte!

CĂtĂlin NĂstase,

Secretar executiv PRM

* * *

Respect total fondatorului Partidului România Mare. Alături de dvs. sîntem puternici, curaţi şi uniţi. La Mulţi Ani!

IULIUS VIOREL COLDA,

Preşedintele Organizaţiei PRM

Baia de Arieş, judeţul Alba

* * *

Dragă domnule Corneliu Vadim Tudor,

Vă rog să-mi iertaţi îndrăzneala de a vă ocupa timpul preţios cu aceste rînduri şi vă mulţumesc din inimă pentru răbdarea de a le lectura. Mă adresez dvs., unui distins om de cultură, creştin practicant şi patriot, personalitate marcantă a vieţii politice, pentru care am toată preţuirea şi dragostea.

Împreună cu familia mea şi cu cei care vă iubesc, fie-mi îngăduit să vă transmit că vă admir sinceritatea, puterea de muncă, patriotismul de care daţi dovadă şi după aceste alegeri, care pe mine m-au dezamăgit total, pentru că nu aţi fost înţeles şi ascultat, şi toţi neaveniţii s-au cocoţat, prin minciună, la Putere. Eu vă iubesc în continuare, aşa cum oştenii îl iubeau pe Măria Sa Ştefan şi pe căpeteniile Sale şi sînt mîndru şi bucuros că sînt alături de acest preşedinte de partid în idealul său, care este şi al meu: realizarea României Mari. La 28 noiembrie este ziua dvs. de naştere şi vă transmit din tot sufletul, din partea familiei şi a micuţului meu fiu Vadim jr. cîteva rînduri:

În buchetul vieţii dvs. a mai înflorit o floare, dar mai sînt o grămadă de bobocei care, an de an, vor înflori şi ei. Viaţa să vă fie mereu senină, să îmbătrînim toţi împreună. Dumnezeu să ne bată duşmanii, eu să stau să vă număr anii!

La Mulţi Ani, domnule Corneliu Vadim Tudor! Dumnezeu să vă binecuvînteze cu puterea Sa şi să vă ocrotească la fel ca şi pînă acum. Cu sinceritate, dragoste şi respect, de la acelaşi soldat fidel

ION OVIDIU DUMITRU ŞI FAMILIA

* * *

Domnule Corneliu Vadim Tudor,

Cu ocazia zilei dvs. de naştere, îmi face o deosebită plăcere şi onoare să vă adresez, în numele meu şi al mai multor suceveni, urări sincere de sănătate şi putere de muncă.

În ziua de 28 noiembrie, eu, împreună cu familia şi prietenii mei vom ciocni un pahar de vin şi vom spune cu toţii: La Mulţi Ani, domnule preşedinte Corneliu Vadim Tudor! Bunul Dumnezeu să vă ocrotească, zi şi noapte, casa, familia şi pe toţi cei dragi de lîngă dvs.! Pentru noi, preşedintele României este Corneliu Vadim Tudor. Din nou, românii (nu cei adevăraţi) s-au lăsat păcăliţi, cumpăraţi, şi au votat banere şi afişe electorale (în turul I). Ca român adevărat, îmi doream ca preşedinte un român de-al meu, un patriot, un om cinstit şi drept, un om care a demonstrat de-a lungul anilor că-şi merită numele de Tribun. Dar n-a fost să fie aşa. Fiind creştin, mi-am amintit de „Plîngerile lui Ieremia“ (cap. V) din Sfînta Biblie, de o rugăciune în care ne regăsim noi, românii cei amărîţi, necăjiţi şi batjocoriţi: „Adu-Ţi aminte, Doamne, de ce mi s-a întîmplat! Uită-Te şi gîndeşte-Te la umilirea noastră. Moştenirea noastră a trecut la nişte străini, casele noastre la cei din alte ţări. Apa noastră o bem pe bani şi lemnele noastre trebuie să le plătim… Robii ne stăpînesc şi nimeni nu ne scapă din mîna lor… Să ne fi lepădat Tu de tot, oare, şi să Te fi mîniat împotriva noastră peste măsură de mult?“.

Domnule preşedinte Corneliu Vadim Tudor, nu fiţi supărat că nici de data aceasta nu aţi ajuns acolo unde vă este locul, la conducerea ţării. Nu sînteţi lăsat să veniţi la conducerea ţării, pentru că toţi cei care conduc lumea îşi doresc în toate ţările oameni de paie, nu conducători cu mînă de fier, care luptă pentru ţara lor. Nu aţi rămas singur, cum cred duşmanii, sîntem încă mulţi lîngă dvs. Naţionalismul nu va muri niciodată! Închei cu o mare durere în suflet: credem tot ce spun oamenii la televizor, dar nu credem ce spune Biblia. Cu stimă şi respect,

VASILE CERLINCĂ

ÎMPREUNĂ CU UN GRUP DE SUCEVENI

* * *

Stimate domnule preşedinte,

Aniversarea naşterii dvs. ne oferă fericitul prilej de a vă adresa cele mai calde şi mai sincere urări de sănătate, bucurie, prosperitate şi belşug din partea mea şi a familiei mele. Trebuie să vă păstraţi sănătatea şi puterea de muncă, pentru a putea fi alături de noi, cei care vă iubim, în lupta pentru curăţarea acestei minunate ţări de acei trădători de Neam şi Ţară. Să ne trăiţi, domnule preşedinte! La Mulţi Ani fericiţi, alături de frumoasa dvs. familie! Cu deosebită stimă şi respect,

ANA Şi VIOREL DABIJA,

din Oraşul Vulcan, judeţul Hunedoara

* * *

Dragă Cornel,

De ziua ta, înconjurat de blîndeţea familiei, întotdeauna alături de tine în momentele surprinzătoare ale vieţii, îţi urez să laşi grijile şi poverile apăsătoare departe de tine. Într-o astfel de zi, ce-i mai frumos decît multă fericire pe chipul tău, îmbărbătat de o sănătate pe care ţi-o doresc cît mai generoasă, într-o viaţă bogată literar şi, mai ales, spiritual?! Valsul stelelor din cer să-ţi fie astăzi melodia zilei de naştere. La Mulţi Ani!

FLORENTINA (PIFA) TUDOR

* * *

Cu prilejul împlinirii a 65 de ani, vă urăm, domnule preşedinte, La Mulţi Ani şi tinereţe fără bătrîneţe!

ILINCA Şi GH. ŞERBANA

* * *

28 Noiembrie este ziua în care s-a născut un mare patriot român. Avem convingerea că odată cu liderul nostru, Corneliu Vadim Tudor, a reînviat şi spiritul naţional. La ceas aniversar, îi dorim domnului preşedinte dr. Corneliu Vadim Tudor MULŢI ANI FERICIŢI, SĂNĂTATE ŞI NUMAI ÎMPLINIRI!

Ing. GHEORGHE BUCĂLĂETE,

preşedintele Filialei Gorj

a Partidului România Mare

* * *

Astăzi este ziua în care celebrăm viaţa unui preşedinte care dă mai mult decît ceea ce primeşte, care iubeşte mai mult decît sînt iubiţi alţii şi care oferă oamenilor bucurie şi speranţă. Domnule presedinte Corneliu Vadim Tudor, vă transmitem cu drag „La Mulţi Ani! Sănătate şi fericire!“

Ing. Emanoel Andronache,

preşedintele Filialei Judeţene Hunedoara

a Partidului România Mare

* * *

Filiala Judeţeană Botoşani vă urează, cu ocazia aniversării zilei de naştere, multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea tuturor dorinţelor alături de cei dragi. La Mulţi Ani!

Ing. Eugen Florin NiŢurĂ,

preşedintele Filialei Judeţene Botoşani

a Partidului România Mare

* * *

Ziua de 28 noiembrie, este ziua în care s-a născut unul dintre cei mai mari patrioţi români, preşedintele Partidului România Mare, domnul doctor Corneliu Vadim Tudor. Cu această ocazie, Filiala Olt a P.R.M. vă urează sănătate, putere de muncă, fericire şi împliniri. La Mulţi Ani!

Ing. Vasile Popa,

preşedintele Filialei Olt

a Partidului România Mare

* * *

Cu ocazia zilei dvs. de naştere, domnule preşedinte Vadim Tudor, vă urăm La Mulţi Ani, sănătate, fericire, putere de muncă alături de familie, de cei dragi şi realizarea nobilelor dvs. idealuri.

Departamentul Organizatoric P.R.M. Naţional

* * *

Excelenţei Sale,

Domnului dr. Corneliu Vadim Tudor,

Ziua dumneavoastră de naştere ne oferă prilejul de a vă ura ,, La Mulţi Ani!“ cu sănătate alături de familie şi de toţi cei dragi!

Cu stimă din Arad,

Ilie Marin Cristea

Cristian Stoica

* * *

Domnule dr. Corneliu Vadim Tudor,

Aniversarea zilei dvs. de naştere îmi oferă prilejul să vă doresc, din suflet, sănătate deplină, împliniri pe plan profesional şi familial. La Mulţi Ani! Cu aleasă preţuire,

Ing. ec. Margareta PRemciu Lascu

* * *

28 noiembrie este o aniversare care ne oferă plăcutul prilej de a vă ura multă sănătate dvs. şi familiei şi deplin succes în lupta pe care o duceţi fără odihnă, spre binele ţării şi al încercatului Popor Român. Dublăm această felicitare cu urările de bine pentru prestaţia excepţională în timpul campaniei electorale. La Mulţi Ani!

Prof. Maria Şi Radu PĂdurariu

* * *

Corneliu Vadim Tudor, la ceas aniversar!

65 de ani reprezintă vîrsta înţelepciunii, a meditaţiei, vîrstă ce pune la încercare puterea de creaţie şi discernămîntul. Fiind cititor şi colaborator al celor două publicaţii, „România Mare“ şi „Tricolorul“, nu pot spune decît că valoarea lor naţională şi internaţională se datorează abnegaţiei cu care acţionează poetul, pamfletarul şi omul politic Corneliu Vadim Tudor. Grija părintească, umorul, exigenţa pentru puritatea Limbii Române sînt, de asemenea, trăsături ale celor două publicaţii. Ca om ce a trecut de 80 de ani, sînt fascinat de puterea de muncă a Tribunului, de patriotismul şi dragostea faţă de Poporul Român, trăsături pe care ar trebui să le aibă toţi cei care conduc destinele acestui popor chinuit de o gaşcă de hoţi şi bişniţari.

La ceas aniversar, domnule Corneliu Vadim Tudor, din sufletul meu de român, nu pot decît să vă urez sănătate deplină, putere de muncă şi vă rog să nu cedaţi la presiuni, pentru că oamenii cinstiţi sînt alături de dvs. La Mulţi Ani!

Un pensionar iubitor de România,

Anton Voicu

* * *

La Mulţi Ani, domnule preşedinte Corneliu Vadim Tudor! Vă dorim să aveţi o viaţă îndelungată şi împlinită. Vă iubim şi vă urmăm cu încredere, eu şi familia mea. Dumnezeu să vă binecuvînteze şi să vă ajute să salvaţi România! Mulţi români v-au votat, dar, la urne, primarii ACL au pus cîte un om să deschidă voturile şi să le anuleze pe ale dvs. Cu multă admiraţie.

Fam. Mihai şi Ruppenthal Prundeanu

* * *

Dragă Cornel, de ziua ta de naştere îţi doresc din toată inima multă sănătate, noroc şi viaţă lungă, alături de familia ta minunată şi de cei dragi. Anii ce vin vor fi, cu siguranţă, mai frumoşi şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, să-i trăiţi, împreună, fericiţi şi cu multe bucurii. La Mulţi Ani! Cu sinceritate şi prietenie,

VIOREL ION PĂUNESCU

* * *

Sănătate, fericire şi tot ce vă doriţi, alături de familie şi de cei dragi!

FAM. SANDRA, DOINA ŞI ADRIAN POPESCU

* * *

La Mulţi Ani! domnului preşedinte al Partidului România Mare.

FAM. OANA ŞI VALENTIN POPESCU (Sibiu)

* * *

La Mulţi Ani!, cu ocazia aniversării zilei dvs. de naştere.

IOAN DICOI (Sîngiorgiul de Pădure, judeţul Mureş)

* * *

Un sincer La Mulţi Ani!, din partea Organizaţiei PRM din Răşinari, judeţul Sibiu.

ILIUŢ MANIU, preşedinte

* * *

Mulţi ani frumoşi şi să fiţi sănătos, în mijlocul familiei.

VASILE SOCEA (Paşcani)

* * *

La Mulţi Ani! Noroc, sănătate, fericire, bani mulţi şi realizarea tuturor proiectelor!

EMANUEL

* * *

La Multi Ani! Chiar dacă sărbătorim, cu ocazia zilei de naştere, faptul că mai îmbătrînim cu un an, familia Damian urează preşedintelui PRM să îşi păstreze tinereţea fizică şi intelectuală, pentru bucuria adusă în familie, dar şi pentru cetăţenii români care îl stimează ca personalitate politică, îl apreciază ca geniu literar şi îl iubesc ca OM, în domeniul spiritual. Ne bucurăm de cîte ori avem ocazia să-l întîlnim, fie cu colaboratorii, fie cu familia, aşa cum s-a întîmplat în Braşov, Poiana Braşov, în Bucureşti, sau pe Aeroportul „Henri Coandă“… Toate urările de bine,

GEORGE, OANA, IONUŢ

şi BRÂNDUŞA DAMIAN

COMENTARII DE LA CITITORI