Mesaje de felicitare

in Lecturi la lumina ceaiului

Fam. Ing. Silviu Chircan, din Iaşi – Domnule Vadim, vă dorim să sărbătoriţi aşa cum se cuvine noua treaptă – a 65-a – de pe scara vieţii dvs. Să priviţi, cu ochii minţii, imaginile din trecut, care au lăsat urme în existenţa dvs. Totodată, să priviţi cu încredere în viitor, deoarece trebuie să vă împliniţi destinul. La urările şi îmbrăţişările celor dragi, adăugaţi un gînd bun din partea noastră.
P.S.: La 6 noiembrie 2014, s-a născut o viitoare membră PRM – Sofia Ioana.
Lector univ. dr. Marcelina Pătraşcu, preşedinta O.F.R.M.: La ceas aniversar, gîndurile mele se-ndreaptă către dvs., care aţi fost şi veţi rămîne mentorul meu. Doresc ca Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă binecuvînteze cu sănătate, înţelepciune şi persuasiune în sacra misiune de promovare a patriotismului şi a spiritului românesc în lume. Fie ca prezenţa dvs. pe scena politică şi calitatea de om de cultură fără egal să rămînă mereu în slujba României şi a Poporului Român. Vă doresc un sincer ,,LA MULŢI ANI!”, împreună cu cele mai alese consideraţii, atît dvs., cît şi familiei.
Prof. Daniela Vasiloschi: Ziua de 28 noiembrie reprezintă un moment de referinţă în Istoria Neamului Românesc, o dată cu rezonanţa specială. Oamenii marchează zilele prin fapte, iar cei dăruiţi cu har le imortalizează. La 28 noiembrie s-a născut unul dintre cei mai mari patrioţi ai secolului, un om al cărui suflet s-a aflat permanent alături de ţara şi poporul său: Corneliu Vadim Tudor. Domnia-Sa este un exponent al adevărului, onestităţii, interesului naţional. Traiectoria existenţială i s-a intersectat cu o perioadă zbuciumată a Istoriei României, în care ţara a fost înglodată în înrobitoare datorii externe, iar poporul a fost încolţit de agramaţi şi politruci. Corneliu Vadim Tudor a pus pumnul în pieptul furtunii, exprimîndu-şi răspicat opiniile, convingerile, luînd atitudine, devenind portdrapel al luptei antimafie şi susţinător vehement al dreptului legitim al românilor, de a se simţi stăpîni la ei acasă. Vremea a trecut, au avut loc mutaţii spectaculoase, s-au schimbat sisteme politice, strategii, stratageme, scenarii. În 28 noiembrie, patriotul nepereche, desăvîrşitul gazetar, poetul de excepţie, eruditul, politicianul de anvergură, bărbatul de stat, artizanul politicii româneşti prin excelenţă (nu al politicii de import!) – domnul Corneliu Vadim Tudor împlineşte o frumoasă vîrstă, încununată de realizări. Cu această ocazie, mult stimate domnule Preşedinte, vă doresc, din tot sufletul, ca ecranul existenţial să vă fie dominat de nimbul gloriei, să aveţi parte de sănătate, de puterea şi tenacitatea de a depăşi obstacolele şi de a merge mai departe, ignorînd cu superioritate spinii şi bălăriile de pe centura politicii de maidan. Dumnezeu să vă ocrotească paşii şi să vă ofere tot ce este mai bun pentru a vă putea împlini idealurile, visurile, dezideratele! LA MULŢI, MULŢI ANI, ALĂTURI DE CEI DRAGI ŞI APROPIAŢI!

COMENTARII DE LA CITITORI