MESAJE

in Lecturi la lumina ceaiului

 

Este poate, cea mai grea încercare să scriu… Să scriu despre un om pe care scrisul l-a consacrat, şi mai ales, să scriu acum, cînd el s-a stins. Şi totuşi… scriu pentru cei care l-au cunoscut, l-au iubit, l-au criticat, l-au apreciat sau judecat. Vă scriu vouă, celor care aţi înţeles că în urma unui om rămîn ideile lui, rămîne forţa cu care a insuflat naţionalismul în orice român, într-o perioadă în care acesta devenise o noţiune mistificată.  În vremurile controversate ce ne încearcă, poporul nostru avea nevoie de vocea lui. A plecat la Ceruri de Ziua Crucii, cruce pe care a purtat-o cu demnitate împreună cu drapelul deasupra întregii Românii.

Acum, ne simţim singuri cu toţii: admiratori şi duşmani, deopotrivă. Nimeni nu mai era ca el, nu va mai fi nimeni asemenea lui!

George Ţîncu,

preşedinte PRM  Filiala Dâmboviţa

*   *   *

In memoriam pentru cel care a fost, este şi va rămîne, pentru totdeauna, cel mai mare patriot al Neamului Românesc, dr. Corneliu Vadim Tudor. La 28 noiembrie 2015, se împlinesc 66 de ani de la naşterea lui Corneliu Vadim Tudor, ocazie cu care îl omagiem, cum putem, cu frumoase cuvinte. I-am putea spune „La Mulţi Ani“, pentru că el este viu în conştiinţa şI în inimile noastre. Dormi în pace şi veghează din Cer asupra noastră, dă-ne puterea să ducem mai departe stindardul Libertăţii, pe care cu atîta mîndrie l-ai purtat. Vom continua ceea ce ai început, drag Tribun al românilor adevăraţi.

Economist ION DĂBULEANU,

preşedintele Filialei Judeţene PRM Dolj

*   *   *

Ziua de 28 noiembrie 2015, mi-aş fi dorit să fie una specială, în care să-l felicităm pe liderul nostru drag Vadim, să-i fim alături şi să contribuim la cîteva momente frumoase şi fericite din viaţa sa. Plecarea lui Vadim ne lasă ca moştenire doar amintirile frumoase şi speranţele pe care le avea Tribunul şi care noi avem o frumoasă datorie de a le continua şi a le îndeplini. Respect şi iubire eternă, Vadim!

Emanoel Andronache,

liderul Filialei Judeţene PRM Hunedoara

*   *   *

În loc să-l sărbătorim, aşa cum obişnuiam în fiecare an, la 28 noiembrie, de această dată sîntem copleşiţi de tristeţe pentru dispariţia, mult prea devreme, a celui care a fost redactorul-şef al revistei noastre, Corneliu Vadim Tudor. Regrete eterne!

Redacţia revistei„românia mare“

COMENTARII DE LA CITITORI