Misterele Planetei Terra (76)

in Lecturi la lumina ceaiului

Robert Dickoff, în cartea sa „Agharta“, menţionează faptul că sub Marea Piramidă de la Gizeh se află camere secrete, conectate, prin tuneluri, la lumea subterană.

Dintr-o sursă egipteană aflăm că la baza piramidei se află 3 tuneluri, care radiază în direcţii diferite. Două, conducînd spre nord, respectiv spre vest, se termină brusc.

Al 3-lea tunel este orientat spre est, fiind conectat în trecut cu Atlantida. În acele vremuri, Egiptul era colonia acestora. Prin Oceanul Atlantic şi Marea Mediterană se putea ajunge, pe mare, din Atlantida în Egipt. Doi suedezi au încercat să exploreze tunelul.

Din păcate, nu se ştie unde au reuşit să ajungă şi dacă mai sînt în viaţă. Pur şi simplu au dispărut în tunel şi nu s-au mai întors. Se crede că au murit, pentru că echipele de căutare nu au dat de ei. Datorită dispariţiei celor doi, guvernul egiptean a interzis intrarea în cel de-al treilea tunel. Se permite însă continuarea explorărilor în celelalte două. Există o mulţime de rapoarte ciudate care relatează despre vechii egipteni (de fapt atlanteeni) din acel tunel foarte lung, venind din lumea subterană.

Mulţi cred că cei 2 suedezi s-ar afla acum în mîinile atlanteenilor, care nu îi mai lasă să se întoarcă.

O carte de succes în Egipt este aceea intitulată Calea misterioasă spre lumea necunoscută, în care se prezintă cel de-al treilea tunel, cel fără de sfîrşit, care porneşte de sub piramida lui Gizeh şi se continuă în lumea subterană.

După cum arată Donnelly în cartea sa, „Atlantida – Lumea antediluviană“, piramidele, care au 4 laturi şi vîrful uşor trunchiat, au fost ridicate în memoria zeilor sacri existenţi pe munţii din centrul Atlantidei, de unde au venit constructorii acestora. Probabil mesagerii zeilor din lumea subterană au sosit în vehicule care se deplasau rapid prin tunelurile deschise la baza piramidei.

Este cunoscut că egiptenii fac parte dintr-o „civilizaţie fără copilărie“. De unde a venit acest popor? Cu ce familii etnice a fost înrudit? Mister. Toate textele descoperite referitoare la trecutul egiptenilor scot în evidenţă faptul că aceştia descind din zei. La vechii egipteni, credinţele religioase se bazau pe un fundament acceptat şi perpetuat ca istorie: zeii au ocupat Egiptul, întemeind Imperiul, pe care dinastiile următoare, coborîtoare, în sensul propriu al cuvîntului, din zei, l-au dus mai departe. Domnia zeilor a durat mii de ani, succesiunea lor la tron întemeind o dinastie legendară, care începe cu Phtah, Amon, Ra, Su, Osiris, Set şi Horus. Trecerea la primele dinastii „istorice“, „umane“ în înţelesul nostru, se pare că s-a făcut gradual, prin încrucişări de sînge.

Horus a fost ultimul suveran al dinastiei divine (extraterestre). Îi urmează dinastia „Urmaşilor lui Horus“ („Sesu Hor“, traducerea exactă fiind „cei ce-au mers cu Horus“).

Dinastiei, rămasă în acelaşi mister, i se atribuie întreaga civilizaţie, care a făcut fală Egiptului de mai tîrziu. Ca şi cum zeii veniţi din cer s-ar fi hotărît să plece, nu înainte de a lăsa oamenilor cunoştinţele lor.

(va urma)

TIM GREEN BELLEY,

DAVID CHILDRESS

Păreri și opinii