Misterele Planetei Terra (78)

in Lecturi la lumina ceaiului

Exploratorul organizează o expediţie, cunoscută sub numele de Expediţia Agharta, pentru investigarea acestor tuneluri şi descoperirea oraşelor subterane la care conduc, după care se speră luarea contactului cu edilii acestor oraşe, precum şi cu populaţia străvechii rase a atlanteenilor.

Se mai speră ca în lumea subterană să-şi găsească adăpostul, bineînţeles, cu acceptul celor în drept, unii reprezentanţi ai rasei umane, aşa ferindu-se de radiaţiile radioactive, care s-ar putea să surprindă rasa umană, fie în urma unui război nuclear, fie în urma unui accident la o centrală nucleară, cum s-a întîmplat la Cernobîl sau Fukushima.

Cercetătorii în domeniul OZN nu au putut să nu observe varietatea şi abundenţa rapoartelor privind activitatea ozenistică în Brazilia, care a devenit o capitală mondială a lumii farfuriilor zburătoare.

Atît de multe cazuri au transpirat în Brazilia de-a lungul anilor, încît s-ar putea scrie o carte de 1.000 de pagini. Iată în continuare cîteva exemple, care trebuie menţionate măcar în treacăt:

Răpirea şi apoi seducerea lui Antonio Vila Boas, care, se pare, ar fi avut relaţii sexuale cu o femeie extraterestră.

Un atac aerian la Fort Itaipu asupra unei baze militare, în timpul căruia 2 sentinele au fost arse şi toate luminile s-au stins, atunci cînd un OZN a zburat deasupra bazei.

Explozia unui aparat în formă de disc deasupra oraşului de coastă Ubatuba. Din apartul respectiv au putut fi colectate fragmente, care, după un timp, au fost analizate. Aceasta este cea mai bună probă fizică din baza de date.

O întîlnire pe mare, cînd o navă aeriană, de forma planetei Saturn, a putut fi fotografiată de pe puntea navei-şcoală braziliene Almirante Saldanha, în apropierea coastei Insulei Trindade. Acum, ca peste tot în lume, rapoartele privitoare la OZN-uri s-au înmulţit. În plus, pe lîngă confruntările cu extratereştrii de pînă acum, s-au înmulţit comunicările cu aceştia, de obicei telepatice. Unul dintre cele mai active grupuri care au în centrul activităţilor urmărirea acţiunilor extratereştrilor are sediul în Colonia. GOPU (acronim de la Grupo Operational de Investigaciones OVNI) este alcătuit, în principal, din studenţi, dar şi din profesionişti în domeniu, inclusiv profesori universitari din domeniile fizicii şi astronomiei. Se remarcă un fapt interesant: din grup fac parte transcendentali şi parapsihologi.

Aşa cum unii dintre dvs. s-ar putea să-şi aducă aminte, prima bănuială că ceva neobişnuit se întîmplă în San Fidelis a fost acum 10 ani. Un fermier s-a trezit brusc, la ora 4 dimineaţa, inundat de o lumină strălucitoare, care traversa cerul şi era de forma unei pălării.

San Fidelis se află în districtul 40, la circa 200 km de Rio de Janeiro, fiind în principal o zonă rurală, cu o populaţie de peste 5.000 de locuitori. Localnicii sînt nişte oameni harnici, ocupîndu-se, din zori şi pînă în noapte, de munca cîmpului.

Bineînţeles, ei nu au timp de lucruri fără noimă. Trebuie să muncească pentru a-şi hrăni familiile numeroase şi nu le este mintea la OZN-uri.

(va urma)

TIM GREEN BELLEY,

DAVID CHILDRESS

COMENTARII DE LA CITITORI