Ne apropiem de Punctul ZERO

in Lecturi la lumina ceaiului

Oamenii de ştiinţă susţin că ziua s-a micşorat, în consecinţă o zi nu mai are 24, ci 16 ore, dată fiind modificare frecvenţei de la 7,8 HZ la 12 HZ.
Geofizicienii contemporani consideră că Rezonanţa Schumann este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede.
Unele filme precum „Cazul ciudat al lui Benjamin Button“ sau „Ziua în care Pămîntul s-a oprit“, prezintă, într-un mod subtil, acest fenomen, iar multă lume nu înţelege cum se poate scurta timpul, dacă ceasul arată tot atîtea ore.
„Ceea ce nu înţelege omul este că, fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care, dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar daca se dezumflă, scrisul se strînge. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această Rezonanţă Energetică Schumann“.
Alte păreri subliniază că Biblia ne-a avertizat că, în vremurile din urmă, ca să se scurteze ororile şi suferinţele de pe planetă, timpul şi viaţa omului se va
scurta.
Timp de mii de ani, Rezonanţa Schumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începînd din 1980, s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns ca, în zilele noastre, Rezonanţa Schumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţa directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.
Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera în continuare pînă la apropierea de „punctul zero“, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pămîntului. Fenomenul este văzut de mulţi ca fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit căreia planeta va fi cuprinsă de întuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, în „Momentul zero“, cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.
Consecinţele acestui fenomen sînt incredibile: planeta şi toţi locuitorii acesteia vor trece într-o alta dimensiune. Se pare că, după trecerea prin Punctul Zero, soarele va răsări la Vest şi va apune la Est.
Mai multe texte străvechi descriu astfel de trasformări radicale în trecutul îndepărtat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operaţionale, cu excepţia energiei libere, descoperită de Tesla în urmă cu un secol.
Creşterea frecvenţei de vibraţie a planetei noastre implică şi elevarea frecvenţei de vibraţie a locuitorilor săi, ceea ce ar putea determina efecte asupra organismului, dar şi elevarea asupra conştiinţei, chiar dacă evenimentele actuale nu susţin această teorie.

Info Alert

COMENTARII DE LA CITITORI