Nedumerire (5)

in Lecturi la lumina ceaiului

Echipamentul electronic descoperit în templu era fantastic. Într-o cameră se afla un aparat TV, denumit Portal, care putea fi programat în trecut. Mai mult, acesta putea teleporta o persoană în orice loc de pe Pămînt.

Hefferlins observă că mitologia, folclorul şi religia sînt rezumatul celor mai importante evenimente ale trecutului. În sprijinul ideii sale, relatează următoarele: Zeul Vulcan a realizat, pentru restul zeilor, o încălţăminte specială, cu ajutorul căreia puteau să zboare prin aer şi să meargă pe deasupra apei cu viteza vîntului, chiar şi a gîndului. Portalurile mai puteau fi utilizate pentru transportul alimentelor şi celor necesare omului dintr-un loc în altul. Ele puteau trimite oameni chiar pe Lună. Alte legende evidenţiază o rasă străveche de şerpi, care, acum milioane de ani, au construit o vastă reţea de oraşe, unde locuiau, iarna, în nişte capsule speciale. Această rasă venise pe Pămînt cu gîndul de a-l cuceri pentru ea.

În cartea „Vizita mea pe Venus“, legendarul T. Lobsang Rampa vorbeşte despre vizita sa în Rainbow City şi despre întîlnirea cu Stăpînii de pe Venus, străvechii înţelepţi, care dispuneau de abilităţi telepatice, avînd capacitatea de a se deplasa prin spaţiul stelar numai prin puterea minţii. Ei trăiau sute de ani şi aveau o sănătate perfectă.

Există rapoarte strict secrete, după cum am aflat din surse militare, în care sînt relatate expediţiile privind explorarea acestor zone ciudate. Lămurirea tuturor acestor mituri şi legende din trecut trebuie să aştepte explorări viitoare, bazate pe o reinterpretare a probelor găsite de cei care şi-au petrecut o bună parte din viaţa lor în căutarea adevărului şi s-au întors pentru a ni-l reda.

Sfîrşit

TIM GREEN BELLEY, DAVID CHILDRESS

COMENTARII DE LA CITITORI