NOI NU CAPITULĂM, CI RECAPITULĂM

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

1) Traian Băsescu a fost părăsit, efectiv, de nevastă, care s-a refugiat la fiica mai mică, unde face pe bona la copii. Pe acest fond, Matrozul i-a spus amantei sale că o va lua de nevastă, mai ales că el ştie că nu mai are mult de trăit.

2) Traian Băsescu aşteaptă ca Mark Gitenstein să-l bage într-o audienţă la Joe Biden, în luna iunie. El îi va cere vicepreşedintelui SUA să acţioneze în favoarea sa şi a Elenei Udrea, pentru a scăpa de puşcărie. Fostul ambasador evreu i-a cerut tătarului şpagă (pardon, lobby) 1.000.000 de dolari.

3) Klaus Iohannis e şantajat de austriecii de la firma Schweighofer Holzindustrie că, dacă nu blochează Codul Silvic, va trebui să dea înapoi cele 3.000.000 de euro primite în campania electorală (mită).

4) Prin presiuni inadmisibile asupra Justiţiei, Victor Ponta şi Robert Cazanciuc au reuşit să schimbe verdictul în privinţa marelui mafiot electoral Liviu Dragnea – de la 5 ani de puşcărie cu executare la 1 an cu suspendare. Acelaşi tandem i-a propus un blat ordinar lui Klaus Iohannis: PSD să guverneze pînă în 2016, iar la schimb va accepta toate modificările la Codul Penal.

5) Terorista Victoria Nuland (care a înjurat, ca o birjăreasă, Poporul Român) are un birou la DNA, ocupat de un lacheu yankeu, care supraveghează şi dirijează tot ce mişcă; avalanşa de arestări are un singur scop: nu asanarea, ci asasinarea clasei politice şi confiscarea unor mari sume de bani de la cei arestaţi, care vor umple buzunarele stăpînilor americani.

COMENTARII DE LA CITITORI