Nu-mi poate pune nimeni botniţă, sau căluş…

in Lecturi la lumina ceaiului

 

În ultima perioadă, tot mai multe posturi de televiziune mă caută şi-mi solicită colaborarea. De ce? Poate pentru faptul că sînt un om natural, nu-mi vopsesc părul, mă îmbrac decent (cămaşă şi cravată), vorbesc corect gramatical, nu apar în stare de ebrietate etc. Poate, am zis. Dar, în mod sigur, pentru că rostesc adevăruri pe care nici un alt lider politic nu are curajul, sau dreptul moral să le spună. Iată numai cîteva dintre dezvăluirile pe care le-am făcut în ultimele două zile.

La B1 TV, duminică.

* Sondajele de opinie lansate în România sînt scoase din burtă de Ambasada SUA. Aşa se explică de ce, într-o vreme în care partidele naţionaliste şi justiţiare cresc, pretutindeni, în Europa – singurul partid de această factură din România, PRM, e ţinut sub capac (?!). Pînă acum s-a pretextat că electoratul naţionalist s-ar fi dus la PP-DD. Dar unde e acum făcătura lui Dan Diaconescu? Nu e, a dispărut, ca dovadă că totul fusese o diversiune. Teribil de idioţi sînt „ofiţerii politici“ de la Ambasada SUA! Ei nu-şi dau seama că, forţînd nota pînă la limita absurdului, românii nu-i vor mai crede nici atunci cînd spun adevărul.

* Livia Stanciu, din fruntea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a arestat-o pe prietena ei, Mariana Rarinca, din două motive: a) femeia trăia cu soţul beţivanei cu sprîncene pensate ca în filmul mut; b) nu s-au înţeles la bani (Rarinca fiind cea care recolta şpăgile).

* Aberanta Lege de interzicere a cultului personalităţii e o ruşine strigătoare la cer. Ea a fost clocită de Crin Antonescu, student repetent (de 2 ori) la Facultatea de Istorie, fiind promulgată de un Klaus Iohannis care a condus Forumul Democratic al Germanilor din România, urmaşul partidului hitlerist din anii ’40. „În România NU a fost Holocaust, să fie clar. Însuşi marele sionist Wilhelm Filderman a recunoscut că Poporul Român i-a ocrotit şi i-a salvat pe evrei. În 2002, Elie Wiesel şi-a permis neobrăzarea ca, de faţă cu Ion Iliescu, să strige: «România a ucis, a ucis, a ucis!». Iar Iliescu a tăcut ca peştele“ – cam aşa am spus.

* Condamnarea lui Ceauşescu pentru genocid e o farsă sinistră. Care genocid? Cifra de 64.000 de morţi care a figurat în Rechizitoriul mascaradei de la Tîrgovişte? Nu se mai termină cu minciunile astea?

* Pînă nu vin eu la Putere, cu echipa mea de incoruptibili, nu se va schimba nimic şi va fi rău.

La Realitatea TV, luni.

* În America, acel turc nenorocit, care l-a lovit şi l-a tîrît cu maşina pe un poliţist român, ar fi fost împuşcat pe loc. Din ce-a făcut avere porcul ăsta, de-a ajuns milionar în euro, sau dolari? Din jaf, aşa cum a făcut un alt musulman obraznic, Hassan Awdi, căruia Adrian Năstase i-a făcut plocon RODIPET. După ce-a dat Statului Român o ţeapă de 70 de milioane de euro, criminalul a fugit în Liban, de unde are tupeul să ne facă ţigani şi să ameninţe şi presa, şi justiţia.

* Faţa şifonată a lui Traian Băsescu se datorează bolii: individul are o tumoare, pe care a ţinut-o sub control, cîtva timp, cu medicamente aduse din SUA (25.000 de dolari pe lună!), dar acum boala nu mai răspunde la tratament. Uitaţi-vă la ochiul lui stîng – e complet tumefiat. Cît despre emfizemul pulmonar care îl face să tuşească din ce în ce mai rău, ce să zic? Ar trebui să nu mai fumeze ca un turc şi să nu mai bea 2-3 sticle de whisky pe zi, fiindcă şi intestinele lui nu sînt ţevi de inox, sau de calorifer.

* În societatea românească s-au dezlegat cîinii violenţei, lumea e cu capsa pusă, arţăgoasă, sare la bătaie din te miri ce. Fireşte că nu e normal să-ţi faci singur dreptate, dar de ce nu-şi fac datoria Justiţia şi Poliţia, plătite din bani publici? În ce ţară din lume sînt lăsaţi în libertate 7 violatori, care au nenorocit, pe viaţă, o adolescentă? Mîine ce se va mai întîmpla? Ce alte nenorociri? Cine îi apără pe cetăţeni, într-o societate total scăpată de sub control? E nevoie de o mînă de fier.

CORNELIU VADIM TUDOR

3 august 2015

COMENTARII DE LA CITITORI