O ipoteză şocantă: PENTRU A SCĂPA DE OMUL NEMŢILOR, KLAUS IOHANNIS (MĂMĂLIGĂ DE SIBIU), SE PREGĂTEŞTE ADUCEREA LA CÎRMA ROMÂNIEI A OMULUI AMERICANILOR, PRINŢUL CHARLES

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

 

 

Mi-a fost clar, încă din ziua uriaşei cacealmale a „alegerii“ lui Klaus Iohannis, că aşa ceva nu intra în calculul americanilor. Un agent de influenţă, de peste Ocean, mi-a şi spus-o la telefon: „Mizeria asta nu poate rămîne aşa! Or să vadă ei!“.

Neamţul second-hand a fost ajutat să devină şeful Statului Român de Germania, de SRI şi de Masonerie. Mai ţineţi minte ce scriam cu 3 zile înaintea turului II? Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, îi telefonase lui Victor Ponta, felicitîndu-l pentru victoria în alegeri. Diferenţa dintre cei doi candidaţi era atît de mare încît orice răsturnare a scorului ar fi fost împotriva legilor sociologiei – care este, totuşi, o ştiinţă, nu o şedinţă de chiromanţie sau de ghicit în cafea, ori în cărţi de tarot.

Şocul a fost teribil! Inclusiv pentru fostul primar al Sibiului, care nici acum nu ştie pe ce lume trăieşte. El nu era pregătit pentru această funcţie şi nu e nici acum. Habar n-are ce să facă. Umblă, de nebun, cu nevastă-sa de mînă şi rînjeşte fasolea de porţelan. E incapabil să poarte o discuţie cu presa. Nu cunoaşte priorităţile acestei ţări. Nu se încumetă să meargă într-o piaţă, sau printre şomeri, ori protestatari. El e turist. Face slalom, cu viclenie, printre „cartofii fierbinţi“ ai acestei ţări aflate în colaps. Abia aşteaptă să se ivească un prilej să se care în străinătate – tot cu consoarta de mînă, care, şi ea, aşteaptă ceva: să-şi etaleze toaletele şi genţile. Ce pereche penibilă!

Pentru americani, figuranţii ăştia sînt tot ce poate fi mai riscant. Războiul bate la uşă, ori yankeilor le trebuie aici un om al lor, care să le execute ordinele. Ei l-au studiat pe Slănină Vodă şi au priceput că există nu numai Salamul de Sibiu, ci şi Mămăliga de Sibiu. Care tresaltă şi bolboroseşte doar la Vocea Berlinului. Un Berlin din ce în ce mai imprevizibil şi mult prea apropiat de Moscova.

Aşa că soarta impostorului Klaus Iohannis e pecetluită. Se va găsi un pretext pentru debarcarea lui. Are Eugen Ionescu o piesă: „Amedeu, sau cum să te descotoroseşti“. Era vorba de un cadavru. Dar tot cadavru (politic) este şi acest Mălai Mare, care e total paralel şi cu Ţara, şi cu Epoca actuală. Ruşine acelor „moderatori“ şi „politicieni“ care tot încearcă să-mi închidă mie gura, zicînd: „A fost ales de români“. Nu, n-a fost ales de nimeni, a fost inventat. Ei, bine, invenţia asta o demontează, zi de zi („Pas cu pas“), stăpînii yankei ai coloniei numite România. Care nu pot lăsa un asemenea avanpost pe mîna oricui, la voia întîmplării.

Dar, pe cine vor noii colonialişti să instaleze în fruntea Statului Român? Pe Prinţul Charles, din Marea Britanie. Strategia e mai veche şi explică vîjîielile acestuia prin Transilvania, chipurile după hrană ecologică (?!) şi după ceai de muşeţel (?!). Aiurea, MI6 a pus la cale totul. Nu mă întrebaţi cum vor reuşi americanii şi englezii să-l impună pe purtătorul de fustă scoţiană în fruntea României. Nu e prea greu de organizat un Referendum şi de falsificat rezultatele. Mai are Poporul Român vreo putere de reacţie? Nu sînt deloc deplasaţi cei care susţin că fiul Reginei Elizabeta a II-a va domni – în noul Regat Român – sub numele de Carol al III-lea. Iar Camilla va fi, dacă nu Regină, atunci Primă Doamnă. Şi să vedeţi atunci buluceală fanariotă la pupat kiltul fostului soţ al nefericitei Diana. Dar dacă acest Carol al III-lea se va îndrăgosti de amazoanele de pe malul Dîmboviţei? Atunci să te ţii păruială: Camilla va mătura Piaţa Matache cu Elena Udrea, Alina Gorghiu, Ana Birchall, Anca Boagiu, Monica Tatoiu, Monica Macovei, Rozalia Biro. Din păcate, va fi prea tîrziu, ele vor fi deja gravide şi vor naşte copii bipezi, ba chiar patrupezi, care vor fi pretendenţi la tron. Nu e România patria teatrului absurd şi a suprarealismului? Ne aşteaptă vremuri de epopee…

CORNELIU VADIM TUDOR

13 august 2015, Bran

COMENTARII DE LA CITITORI