O nouă generaţie de pupincurişti în Parlamentul României

in Lecturi la lumina ceaiului

Motto: „Cine vrea să fie vierme să nu se mire dacă va fi strivit“.
Immanuel Kant

Ziua de luni, 9 februarie 2015, va rămîne în Istoria trădării şi laşităţii la români. Atunci cînd l-am văzut pe idiotul congenital Georgian Pop că pune dop damigenei cu mizerii a SRI mi-a venit să vărs. Ce oroare! Şi pretinzi că eşti membru al Parlamentului unei ţări democrate şi să te faci preş în faţa unui specimen ca Florian Coldea, odraslă de tractorist şi fudul ca un cimpoi! Acest securist de 2 lei se crede Beria. E ca şi cum călătorii dintr-un tramvai îi iau, ei, la verificat pe controlori – cînd raporturile ar trebui să fie invers. Nimic din cele spuse de amărîta aia de Elena Udrea nu a fost luat în seamă. Toate acuzaţiile aduse de ea şmecheraşului cu valiza au fost respinse pe bandă rulantă. Nu credeam că voi ajunge ziua să retrăiesc momentele de coşmar din anii 1995-1996. Mai ţineţi minte? Atunci, le-am adus acuzaţii grave lui Dumitru Iliescu (director la SPP) şi lui Virgil Măgureanu (director la SRI). Aveam şi dovezi, şi mărturii ale mai multor oameni. Dar ordinul dat de Ion Iliescu era ca parlamentarii să-i apere, cu orice preţ, pe cei doi bandiţi. Totul sub supravegherea preşedinţilor Comisiilor Parlamentare de resort, Radu Timofte şi Vasile Văcaru – astăzi decedaţi. Indiferent ce spuneam eu – se respingea! Aşa că tot eu am fost cel pedepsit, prin ridicarea imunităţii parlamentare.
Au curs procesele împotriva mea în valuri. Am trăit o perioadă infernală. Astăzi, după 20 de ani, mascarada se repetă. La alte dimensiuni, pe alte teme, dar în acelaşi registru josnic. Nu vă e ruşine, mă, porcilor? Cum vă mai uitaţi în ochii copiilor voştri? Ce rufe murdare aveţi de ascuns, încît vă joacă pe degete Mafia noilor securişti, ca pe nişte marionete? Poate credeţi că românii nu şi-au dat seama de blatul murdar pe care l-aţi făcut cu cei plătiţi, regeşte, din bani publici, să apere Legea şi Siguranţa Naţională, dar care, în realitate, fac jocuri politice pe cît de revoltătoare, pe atît de profitabile? Aţi vînat-o pe Elena Udrea ca pe o fiară sălbatică. Şi ce-aţi realizat cu asta? Aţi vrut să rămîneţi doar voi în arenă. După care, veţi relua luptele de exterminare reciprocă. Ăsta e Parlament? Aiurea, ăsta e Sculament! Buboiul s-a spart de cîteva ori, în anii precedenţi, dar a crescut la loc. Supurează puroi şi sînge. Pe care îl lingeţi voi, pe şest. Nu sînteţi oameni – sînteţi bestii. Abia aştept să ajungeţi, şi voi, după gratii.
Un cuvînt de laudă pentru curajul de care a dat dovadă Aurelian Pavelescu, la B1 TV. Bravo lui, şi-a mai spălat din păcate.
Am să revin pe tema acestor dovezi de slugărnicie, care fac un rău imens ţării. Cîte rînduri de alegeri mai trebuie fraudate de SRI-ul ăsta? Cine sînt şefii lui? Dumnezei? Cum s-au umflat creaturile astea monstruoase încît un Parlament întreg tremură în faţa lor şi le pupă obielele? Jos paţachinele! La puşcărie cu noii asztaloşi!
Corneliu Vadim Tudor
Pamflet scris luni, 9 februarie 2015

COMENTARII DE LA CITITORI