Occidentul ne ajută din nou – ne dă modelul „MUIE“!

in Editorial

Motto: „Ajuns-am un popor de retardaţi? Atunci e clar: scuipaţi-ne în faţă! Ne place să fim viermi? Să fim călcaţi!” (Corneliu Vadim Tudor – „Marea umilinţă”)

Pe vremuri, cîntecele româneşti vorbeau de dor, de dragoste – chiar de prea multe dragoste! – sau de ţară, de mult prea multă ţară. A venit „revoluţia” inspirată de Occident, iar muzica s-a umplut de „fuck”, de „shit” de „cock”, apoi a fost tradusă şi în română. Iar oamenii „occidentalizaţi” de azi umblă beţi şi dorm ca buştenii pe plaja murdară de la Vama Veche, printre sticle goale, mucuri de ţigări şi multe alte resturi. Unii, mai cool, de droghează, că „iarba” şi „praful” merg perfect şi amplifică discursul „pro-Occidental” şi anti-PSD. Aceeaşi „elită” se afundă în noroaie sau suportă ploi torenţiale pentru a asculta „muzica”, dacă aşa se poate numi zdrăngăneala electronică, fără cap şi coadă, pe la diverse festivaluri „de tradiţie”, unde „mixează” nişte puşti din Vest, cu alură şi vorbă de pacienţi la terapie psihiatrică, absenţi masiv de la cursurile şcolii primare. Apogeul, tineri şi nu numai, îşi scutură creieraşii laolaltă cu restul trupului la „concertele” de hip-hop, unde transpunerile temelor clasice ale Occidentului – „fuck”, „sex”, „cock”, „bitch” – ei bine toate astea capătă accente… groteşti e puţin spus.

Bieţii oameni de grotă cel puţin nu involuau spre cretinism, dovada e că specia umană a dat mari artişti, oameni de ştiinţă… Ori oamenii „grotei” pro-occidentale merg exact în sens invers! Ce e mai scabros devine „creaţie”! Ce e mai obscen devine „stil”, ce e mai de prost gust, mai lipsit de educaţie, de respect, devine „viaţă la maxiiiiim”! Cum te simţi? „Super tareeee!”. Cum e aici? „Ssssuuuuuper!”. Şi cam atît. În rest, băţîială patologică, idoli şi modele demne „să-i împarţi în două cete, de nebuni şi de mişei” – o cădere umană totală şi periculoasă. Ei sînt viitorul? Da, dar sînt şi cei care îţi vor da în cap dacă nu eşti „pro” – deocamdată o fac pe Internet, fără a ţine seama de ceva, de la gen, la vîrstă, de la pregătire (vizibilă prin exprimare) pînă la argument. Iar mîine, dacă ne vedem pe stradă, riscul de a-ţi da în cap la propriu e maxim. Întrebaţi orice psiholog, sau chiar orice poliţist care lucrează la prevenţie. Aceste manifestări non-fizice afectează creierul, iar transpunerea lor prin intermediul encefalului este pasul următor, dar sigur, într-o proporţie covîrşitoare! Scriam mai sus cuvîntul „argument”. Fuck, ce e aia? „Muie, bă!”. Ei, şi aşa am ajuns la cel mai nou model adus din occident, „Muie”. Recunosc, e un cuvînt folosit de multă vreme pe stadioane, dar nu excesiv. Adică pe vremea mea „Huo” era dominant, iar prezenţa femeilor în tribună încă mai avea un efect de domolire a pornirilor verbale specifice masculinităţii exacerbate. S-au dus vremurile acelea, ca şi frumosul şi ţara din muzică, iar acum avem „muie” everywhere! Sînt personaje pe Facebook care şi-au făcut un obicei ca zilnic (sau de mai multe ori) să posteze ceva cu „Muie PSD”, „Muie Dragnea” şi alte postări din astea cretinoide, semn al unei imbecilizări cronicizate; dar imbecilizarea este cu aît mai mare cu cît vezi mulţine de „like”-uri, semn că şi altor imbecili le-a plăcut „muia” respectivă!

Era firesc deci pasul următor – un cretin plecat prin Occident a înmatriculat o maşină cu indicativul „muiePSD”! Mediul online a vuit, dar nu de repulsie, ci de aprobare, de preluare a măreţului gest! Să nu exagerez – au fost foarte mulţi care au respins cretinismul, dar fenomenul preluării mizeriei ca un model de atitudine a fost uriaş! Televiziuni au făcut emisiuni sub semnul „uite ce curaj”, diverşi „orlatori” (nu oratori), şarlatani în viaţa de zi cu zi, au ridicat în slăvi gestul, ba chiar o revistă „de cultură”, finanţată din banii statului, a dedicat articole pozitive acelui demers ruşinos pentru noi, ca naţiune! Desigur, peste cîteva zile, un alt idiot a scris pe cîmp, arînd cu tractorul, „crezul pro-Occidental”. Da, fiindcă despre asta e vorba – opoziţia şi facţiunile „pro-Occidentale” au renunţat la a-şi mai bate capul cu programe, propuneri alternative, obiective politice – nu, gata, au ajuns la chintesenţă: „Muie PSD”! Asta sînt ei, de fapt, asta e Occidentul – o mare „Muie”!

Citeam recent o declaraţie a unui şef de asociaţie de agricultori, cultivatori din minunata zonă fructiferă Voineşti: murim fiindcă aţi acceptat embargo-ul occidental asupra Rusiei, spunea omul, nu ne putem vinde fructele nici în vest, nici în est, iar Occidentul ne-a invadat cu produse proaste, dar ieftine! Acelaşi Occident care ne impune cumpărarea de arme inutile şi la suprapreţ, care ne-a cerut desfiinţarea armatei, a distrus ultima industrie rămasă generînd criza economică, ne impune diplomaţia păguboasă şi supunerea totală, mai ceva decît Poarta otomană! Nu iubesc PSD, nu mai cred în soluţiile lui Liviu Dragnea, dar acest „Muie PSD” nu e adresat doar partidului respectiv, ci e o insultă pentru toată România! Faptul că unii dintre cei care proferează insulta sînt români, puţin contează – imbecilii pot fi autohtoni, dar, aşa cum spuneam, această imbecilizare s-a realizat şi se implementează prin tiparul Occidental. Toate aceste cuvinte scabroase, care creează un sistem de exprimare şi, implicit, de gîndire, alterează şi schimbă mediul, societatea în ansamblul ei, o distrug! O naţie de „ţigani”, aşa ni se spunea şi ne supăram, dar acum chiar devenim, chiar ne transformă într-o naţie de ţigani. O „ţigănie”, nu raportat la etnie, ci la comportament, aşa cum şi dex-ul îl indică: „Faptă, manieră condamnabilă, gălăgie, hărmălaie, scandal”, descria dex-ul din 1998. Deci, dacă ar fi să ne luăm după această definiţie, acum devenim mai rău decît o ţigănie, iar asta la nivel de oameni cu pretenţii! Mihai Şora, Victor Rebengiuc, Liiceanu – nu mai zic de varii cîntăcioşi – toţi au preluat „Muie” ca fiindu-le a lor. Păstraţi-o, dar!

Îmi cer scuze că am reprodus aceste expresii, pe care personal nu le folosesc nici pe pagina de Facebook, dar încerc că trezesc cititorii dintr-o stare gravă; dacă nu se face ceva, societatea va fi imbecilizată cu totul, iar Occidentul va avea ce pare că îşi doreşte – o ţară căreia să-i ia resursele, cu populaţie imbecilă, care să cumpere scump şi inutil, dar şi să muncească relativ gratis. Şansa este una singură – o reorientare către un naţionalism tradiţional şi, implicit, respingerea şi pedepsirea fermă a tuturor manifestărilor care duc la distrugerea naţiunii. Nu au decît să-şi ia „Muie” la ei, în Occident.

DRAGOŞ DUMITRIU

 

Ajunge, e prea multă nemernicie – PRM trebuie să revină!

Păreri și opinii