Ochii grefaţi de Bruxelles ai Guvernului Cioloş

in Lecturi la lumina ceaiului

Cine credeţi cã vorbea la un post naţional de televiziune despre crime împotriva Naţiunii Române? Un lup cu pãrul proaspãt vopsit! La propriu şi la figurat!Tupeu de sãlbãticie primitivã! El, cel declarat incompatibil, primul premier postdecembrist, care a dat startul celor mai spectaculoase jafuri din România, cu celebra sintagmã: „Economia României e un morman de fiare vechi, de care trebuie sã ne descotorosim!“. Cum, Doamne, de nu a fost acuzat, pînã acum, de trãdare naţionalã şi de subminare a economiei naţionale, cum fals i s-au pus în cîrcã fostului preşedinte Nicolae Ceauşescu? Pe lîngã sufocantele variante ale ticãloşiei şi prostiei, care, pentru cã nu dor, apar zilnic la televizor, apariţiile tupeistice pe micile ecrane ale jefuitorilor şi criminalilor, membri ai conspiraţiilor politico-infracţionale, care şi-au împãrţit ţara ca pe un tort apetisant, reprezintã bonusul nostru pentru credulitate, adormire şi lipsã de atitudine. Am tras la jug şi tragem, fãrã sã-i luãm serios la întrebãri! Un alt farsor, şi el parte a completului de judecatã din 1989, dovedit a fi ilegal, care i-a asasinat pe soţii Ceauşescu, poza, fãrã jenã, de sãrbãtori, prin esoterism. Dîndu-se numerolog şi astrolog, ne servea, cu diletantism, profeţii horoscopice, la acelaşi post naţional. De unde sã-i mustre conştiinţa, dacã nu o au? Criminalii şi-au schimbat doar frizura şi şi-au asortat bãrbile, iar noi nu sîntem în stare sã-i poftim în „Beciul Domnesc“? Nişte figuri cu umor macabru şi apucãturi de Iudã! Greşelile procedurale şi judecata în afara legii pe atunci în vigoare, s-au fãcut la foc automat, precum au fost şi asasinaţi „condamnaţii“, pentru cã, potrivit Codului Penal al României, în vigoare la acea vreme, Ceauşeştii nu puteau fi încadraţi ca inculpaţi, iar acuzele lui Voinea frizau ipocrizia şi falsitatea. Deci, ilegalitate! Numãrul aşa-ziselor victime fusese inventat din vreme şi prezentat „prostimii“ precum un aperitiv exotic la „cina cea de tainã“ a criminalilor. Şi „prostimea“ l-a înghiţit pe nemestecate… Un dosar complet ilegal, o „procedurã“ lamentabilã şi, sã nu uitãm, o prestaţie a „apãrãtorului“-acuzator mai ceva decît raţionamentul lui Dandanache. Moartea lui Ceauşescu fusese deja programatã şi pregãtitã minuţios de „prietenii României“ cu mult înainte de comiterea asasinatului! Se ştia cine va face parte din completul de judecatã şi din plutonul de execuţie!

Una dintre bombele anului 2016

Avem nevoie de reabilitarea Istoriei Neamului! Generaţiile de astãzi şi cele ce vor urma trebuie sã aibã acces la adevãr, pentru cã manipulãrile criminalilor nu le oferã decît piste şi perspective false! Ar trebui sã-i cuprindã teama judecãţii pe cei care au instrumentat dosarul şi mai sînt încã în viaţã! Documentul semnat de Ion Iliescu, la 5 minute dupã asasinarea Ceauşeştilor, care comuta pedeapsa cu moartea în detenţie pe viaţã, a fost nu doar o spãlare pe mîini, ci poliţa de asigurare a vieţii celor care preluaserã puterea prin loviturã de stat. Anul acesta, nu vor scãpa de judecatã. Sînt informaţii potrivit cãrora cãlãii Ceauşeştilor vor fi judecaţi! De aceea, şi eu le urez ca, în Anul Nou, sã le batã potera cu spor în poartã, ca sã meargã cu voie bunã la o judecatã dreaptã! Aceasta va fi una dintre bombele anului 2016! Aşa-zisa revoluţie a fost o combinaţie letalã de minciuni, manipulãri, diversiuni şi crime! În timpul arestului de la Tîrgovişte, Ceaşescu a fost bãtut inuman şi ţinut într-un Tab de cãtre un militar care pretindea cã îl apãrã!

Planuri diabolice, în regii de Oscar

Chiar şi aşa-zisa „revoluţie” din noiembrie 2015, organizatã de feisbucarii iohannişti, a fost, scrie jurnalistul Ion Cristoiu, o a doua loviturã de stat „pusã la cale de o gaşcã aparţinînd clasei politice, avîndu-l în frunte pe Klaus Iohannis, pentru a deţine puterea absolutã în România“. Tragedia cu zeci de morţi şi rãniţi din ,,Colectiv” a fost „aşteptatã“ şi folositã ca atare pentru scopuri precise. La urechile Îngerului Gabriel se opriserã şoaptele salvatoare, care aveau sã-i dea jos din spinare mortul din canal, cu motocicletã cu tot, iar premierului Ponta sã i se facã vînt de pe esplanadã. Planuri diabolice, în regii de Oscar! Nimic bun şi cu adevãrat salvator nu-i aşteaptã pe români în 2016! Ieftiniri nesemnificative şi majorãri de taxe spectaculoase! Amantele şi rudele deochiaţilor vor sta tot pe aceleaşi scaune cãlduţe, cu salarii astronomice, parlamentarii vor efectua peste 500 de cãlãtorii de lucru în ţãri exotice, iar megabãsistul Gabriel Biriş, de la Finanţe, tehnocrat cu patimã, dar de conjuncturã, a cutezat sã se dea la sãrãcia românilor! Confundînd scaunul de secretar la Finanţe, cu scaunul sãu de acţionar şi administrator de off-shore-uri din Cipru, Biriş a scos din puţul gîndirii sale o gogoaşã periculos de alteratã: „Românii care nu au nici un venit trebuie sã plãteascã din nimic o taxã de asigurare“, înscrisã în aceeaşi categorie cu gogomãnia preacucernicei ministrese de la Finanţe, Anca Paliu Dragu, care a refuzat mãrirea celui mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeanã pentru salariaţii români. Perlele lor vor rãmîne gravate pe uşa principalã a Palatului Victoria: „Sãracii din Brazilia şi Africa muncesc şi pe 2 lei!“. Atîta vreme cît demnitarii nu sînt supuşi, înainte de ocuparea funcţiei oficiale, unui minim control medical, în special la „mansardã“, nu trebuie sã ne mire astfel de exteriorizãri dãunãtoare.

Întotdeauna morţile suspecte se întîmplã în jurul afacerilor murdare

La Guvern trebuie afişat, de îndatã, anunţul: „Demisia tuturor maimuţoilor!”. Şi acest guvern de tehnocraţi, cu durere adîncã în cot, continuã sã-i sfideze pe români. Drept pentru care, se confruntã cu primele manifestãri de stradã. Societatea civilã este complet nemulţumitã de abureala tehnocraţiei. Pensionarii militari, prin liderul Mircea Dogaru, au antrenat în jur toate sindicatele din România, profesori, medici, mineri, militari, alte categorii de salariaţi, şi au ieşit pe 24 ianuarie în stradã cu un ultimatum pentru Legea salarizãrii, corectarea Legii pensiilor şi coşul minim. Sigur, aici ar trebui pusã problema creşterii graduale a pensiilor, fiindcã e revoltãtor sã vezi cum acea indexare de 5 la sutã se acordã tuturor pensionarilor, uniform. Adicã, îi dai 5 la sutã şi amãrîtului ãla cu pensie de 600 de lei pe lunã – asta înseamnînd 30 de lei, din care i se reţine 5,5% – şi tot 5 la sutã îi dai şi celui cu 100 de milioane! E strigãtor la cer. La fel cum s-a comportat Guvernul Boc, Guvernul Cioloş, abia deschizîndu-şi ochii grefaţi de Bruxelles, a retezat pensiile militarilor. În altã ordine de idei, dacã nu înainte, cel puţin de îndatã ce se va întoarce de la Paris, vizitã precedatã de deplasarea la Berlin, poate cã premierul îşi va face timp sã citeascã cu voce tare art. 3 din Constituţia României, care precizeazã clar: „Pe teritoriul Statului Român nu pot fi strãmutate sau colonizate populaţii strãine“, iar primirea miilor de refugiaţi musulmani este o încãlcare a legii fundamentale a Statului Român. Aşadar, cine va fi responsabil de eventualele acte de terorism, viol şi vandalism pe teritoriul României, cum au fost cele din centrul oraşului german Köln, la trecerea dintre ani?! Ghici ciupercã, cine? Am lipsit de la cursurile sfîrşitului de an, de aceea am încercat o recapitulare în adevãr, pentru cã, iatã, am ajuns cu toţii în curtea absurdului politic. Nu mai e un secret cã O.N.G.-urile finanţate de Sörös au regizat şi pus în scenã cãderea Guvernului Ponta (lipsa rãspunsurilor oficiale la o presupusã premeditare a tragediei şi interminabila „anchetã“ acordã credit ipotezei cã incendiul de la ,,Colectiv” n-a fost o întîmplare). Adevãrul nu poate fi strîns de gît multã vreme. Sã ne amintim ciudata, pripita şi interpretabila „scãpare“ publicã a şefului statului: „A fost nevoie sã moarã oameni ca aceastã demisie sã se producã. Dacã s-ar fi impus respectarea normelor, nici unul nu ar fi trebuit sã moarã“. „Gura pãcãtosului adevãr grãieşte!“, spune un proverb românesc. În urma manipulãrii strãzii, Iohannis are un guvern al lui, şi este fericit! Întotdeauna morţile suspecte se întîmplã în jurul afacerilor murdare. Iar cel ce nu se supune, sau ştie prea multe din ceea ce trebuie ascuns sub preş, este aruncat afarã ca o mãsea stricatã! Motiv pentru care preşedintele a petrecut cu voie bunã sãrbãtorile lucrative în America.

MARIA DIANA POPESCU

COMENTARII DE LA CITITORI