Opacii

in Polemici, controverse

Doar cei opaci, fără minte şi în contradicţie totală cu gîndirea, nu îşi închipuiau că #rezistenţii sînt plătiţi pentru ceea ce fac. Nu pentru că banii erau mulţi, înţeleg că e vorba de 14 milioane de euro, ci pentru că aşa este firea românului, nu se bagă dacă nu îi iese ceva. Aveam un prieten care era mare, foarte mare fan Băsescu. Era în stare să se lupte cu un întreg stadion de băbuţe comuniste, pentru a-şi duce la bun sfîrşit ideile lui proBăsescu. Şi am aflat într-o zi şi de ce. Pentru că datorită lui Băsescu el trăia bine, veniturile lui erau asigurate tocmai pentru că Băsescu era preşedintele ţării, el lucrînd pentru compania care îi asigura lui Traian campaniile şi PR-ul, şi cam tot. Păi aşa să te tot baţi pentru o „idee”, mai ales dacă ea vine însoţită şi de cîştiguri majore. Pentru că se ştie, în zona asta se cîştigă extrem de mulţi bani.

Şi aşa cu #rezist, se încasează mulţi bani de afară. Păi ce e nou? Se ştie, s-a ştiut întotdeauna că aşa este. Doar că SRI a stat cuminte, SIE la fel, DNA nu îi avea pe foaia de parcurs, dar se pare că la DIICOT este cineva care îşi ia treaba în serios şi o să-i ancheteze pe cei care „mor” în Piaţa Victoriei de dragul acestei ţări, mai ales cînd încasează atîta bănet. Sincer, cred că este o chestiune de timp pînă cînd cei de la DIICOT vor fi demişi, traşi pe dreapta etc. Preşedintele nu poate să rămînă chiar aşa, în offsaid. Am spus preşedintele? Scuze, guvernatorul impus de puterile străine din afara ţării, nu poate să fie lăsat în offsaid. Europa, care suge tot din ţară, dar în interesul unor persoane fizice de acolo, nu poate să lase pe mîna românilor această ţară. Cum ziceam, peste puţin timp, tractorisul Lazăr are să facă ceva şi ancheta #rezist are să fie închisă.

Nu mă prea omor să scriu lucruri pe care le-am intuit şi am încercat să-i învăţ de bine pe cei care mergeau în Piaţă, la bătaie, gratis. Pentru că erau ei mari antiDragnea. Ăia sînt fraierii, ăia sînt cei manipulaţi şi fără ei, lumea asta ar fi mai plictisitoare. Dar totuşi, aşa, ca idee, cum vă simţiţi, măi imbecililor aşa, că aţi fost acolo şi, din cei 14 milioane de euro, nu aţi luat nimic? E?!

Tano

Păreri și opinii