Pentru improspatarea memoriei

in Război corupției

NERUŞINAŢI ŞI AGRAMAŢI, RĂUFĂCĂTORII VICTOR PONTA, CRIN ANTONESCU ŞI LIVIU DRAGNEA AU AVUT TUPEUL SĂ ŢINĂ „DISCURSURI“ ÎN AULA  ACADEMIEI ROMÂNE!!!

Oh, sfîntă mare neruşinare! Nu credeam că voi apuca să trăiesc ziua în care un bişniţar judeţean, cu frînă de muci sub nas, pe nume Liviu Dragnea, va trona în prezidiul Academiei Române! Aceeaşi remarcă şi pentru acest plagiator dezgustător, Victor Ponta. Ce să mai spun de găgăuzul cartofor Crin Antonescu, care a rămas repetent, timp de 2 ani, la facultate? În dimineaţa zilei de marţi, 2 aprilie 2013, am deschis televizorul, ca să aflu ce se mai întîmplă în ţară şi în lume. Surpriză de proporţii! Mai multe posturi transmiteau, simultan, din Aula Academiei Române, în prezidiul căreia rînjeau fasolea mutrele tîmpe ale tripletei care s-a cocoţat la Putere pe iureşul eroic al tineretului, din ianuarie 2012. Îi găzduia, slugarnic, acest neica-nimeni pe nume Haiduc Ionel, aşa-zisul preşedinte al Academiei Române, impostor care, în 2007, se scremea să execute ordinul lui Traian Băsescu, de a mi se retrage decoraţia „Steaua României“. Astăzi, pretinsul „haiduc“ a făcut o piruetă de căluşar, pe călcîie, devenind preş la ţurloaiele schiloade ale unor şarlatani politici. Ce degradare! M-am uitat, bine, la calendar: nu, nu era 1 aprilie, Ziua Păcălelilor, era 2 aprilie.[…]

Articol complet  in numarul 1386 al revistei Romania Mare, ce apare miercuri, 29 martie, la punctele de difuzare a presei.

Va multumim! 

Păreri și opinii