POPORUL ROMÂN STĂ LA COADĂ LA MOAŞTE – VOTEAZĂ ALŢII PENTRU EL…

in Lecturi la lumina ceaiului

* Americanii îl vor pe Victor Ponta preşedinte ca să-l instaleze pe agentul lor, G.C. Maior, premier. * Americanii nu-l vor pe Traian Băsescu premier. * Traian Băsescu o vrea pe Elena Udrea premier. * Elena Udrea nici nu concepe să nu intre în finală, unde îl va bate la trei coaste pe Victor Ponta. * Dar nici Victor Ponta nu se lasă mai prejos şi face blat cu Traian Băsescu. * Care ar fi de acord să-l ajute pe Victor Ponta să-i ia locul, cu condiţia ca acesta să o pună pe Elena Udrea prim-ministru.

* Dar, Traian Băsescu vrea ca prim-ministru să fie, simultan, şi Elena Udrea, şi el însuşi. * Americanii nu-l vor pe Victor Ponta preşedinte fiindcă ăsta le va da chinezilor, gratis, Oltchim şi Arpechim. * Intră în ecuaţie şi Teodor Meleşcanu, care îl va înlocui pe Klaus Iohannis şi va intra în finală. * Normal, dacă acest neamţ n-are de lucru şi face să ajungă la urechile Rovanei Plumb că el va tăia pensiile şi salariile. * Pensii şi salarii pe care Victor Ponta le va mări ceva de speriat, cu bani din zestrea pe care Ilie Sîrbu i-a dat-o Dacianei. * Serviciile Secrete îl vor lăsa din braţe pe Traian Băsescu. * Totuşi, Serviciile Secrete nu-l vor lăsa din braţe pe Traian Băsescu. * Fireşte, asta numai dacă Traian Băsescu îl va ţine în braţe pe Teodor Meleşcanu.

* Care acuş-acuş trece Oceanu’ şi îi convinge pe americani că, de la 1%, el va ajunge la 51%, în numai 2 săptămîni. * Intră în scenă şi Gabriel Oprea, care vrea să fie directorul SRI, funcţie mai mare şi mai bănoasă ca aceea de ministru de Interne. * Legea interzice pomenile electorale, dar ce lege se mai respectă în ţara asta? N-ai voie, prin lege, să votezi de două ori – de zece ori da, e voie. * Traian Băsescu îi va dezbrăca la pielea goală pe candidaţii la Preşedinţie: începe cu Elena Udrea.

* Elena Udrea poate face şi streaptease, după ce a cîntat, a dansat, s-a dat cu paraşuta, a croşetat, a dat cu mopul etc. * Monica Macovei se încălzeşte pe margine, dar n-o bagă nimeni în seamă. * Brînză vrea s-o pună prim-ministru pe Plăcintă. * Ion Cristoiu descoperă o conspiraţie groaznică, pusă la cale fără ştirea lui Virgil Măgureanu. * Klaus Iohannis tace şi face. Face rahatul praf. Praf în ochii lumii. * Primarul Sibiului dă meditaţii la tot poporul. * Neamţul e capabil să se culce şi cu Angela Merkel pentru a ajunge la slănină. * Dar îl trage de picioare Rovana Plumb, care a descoperit planul lui diabolic: tăierea, cu sadism, a pensiilor şi a salariilor. * De se va scula Crin Antonescu, îl va răspopi pe Ilie Sîrbu.

Dar, Poporul? Unde e Poporul în toată nebunia asta? Nu e Poporul… Era pe cînd nu s-a zărit, azi îl vedem şi nu e. Popor de capete plecate. Eşti victimă? Aiurea – vorba unui om de spirit, eşti complice. De fapt, preşedintele va fi impus de stăpînirea americană, de posturile de televiziune, de Mafia Sondajelor şi de Serviciile Secrete. Acestea au luat locul Poporului Român, care are treburi mai importante: stă la coadă la moaşte.

CORNELIU VADIM TUDOR

13 octombrie 2014

COMENTARII DE LA CITITORI