PRM promovează tinerii în Parlamentul European

in Lecturi la lumina ceaiului

Surpriză de proporţii pentru electoratul din Suceava, ca şi pentru candidaţii la europarlamentare, care speră să obţină cît mai multe voturi de la cetăţenii din această zonă. Partidul România Mare a venit cu o propunere inedită pentru candidatura la postul de europarlamentar, şi anume Ionela Alina Alupoaei, o tînără suceveancă get-beget, cu priză la electorat şi cunoscută de suceveni.

În mini-vacanţa de 1 Mai, Alina Alupoaei a împînzit judeţul cu mii de postere şi a participat la zeci de întîlniri cu oamenii simpli din judeţul Suceava, în cartierele Obcin, George Enescu, Burdujeni, din municipiu, cît şi în comunele Vereşti, Todireşti, Dărmăneşti, Şcheia şi Dolhasca. Influenţa generaţiei tinere a P.R.M. s-a făcut resimţită chiar şi asupra sediului filialei din Suceava a partidului, acesta fiind acoperit, la propriu, cu afişe electorale. La finalul întîlnirilor, Alina Alupoaei a declarat: „Am fost plăcut surprinsă de căldura cu care a fost primită delegaţia P.R.M. de către alegătorii din Suceava. Foarte mulţi dintre aceştia mă cunosc personal şi s-au declarat încîntaţi de faptul că unul de-al lor i-ar putea reprezenta în Parlamentul European.

Totodată, ţin să mulţumesc întregii Organizaţii Judeţene P.R.M. Suceava şi, în mod special, doamnei preşedinte Saveta Ionesi, cea care s-a ocupat de buna organizare a întregului eveniment“. Alina Alupoaei a revenit în Suceava, însoţită de preşedintele Partidului România Mare, dl. Corneliu Vadim Tudor, la data de 8 mai. De data aceasta, întîlnirea cu alegătorii a avut loc în incinta Casei de Cultură din Municipiul Suceava.

Păreri și opinii