Profesorii vor avea în dotare săbii laser pentru autoapărare

in Umor "politicianist"

Atinşi la coarda sensibilă, politicienii români au plîns de s-au prăpădit cînd au aflat că o profesoară din Ploieşti a fost înjunghiată de un fost elev. Fără să mai stea pe gînduri, şi nici pe alte obiecte, au decis să promulge o lege prin care să se pună capăt unor astfel de evenimente tragice, mai ales că România, care are aspiraţii înalte, nu poate să rămînă aşa, la nivel de cuţit. Prin urmare, decizia Parlamentului a fost simplă, şi anume să se autorizeze portul de armă automată la intrarea în instituţii de învăţămînt, iar paznicii să deţină, pe lîngă vestitul spray lacrimogen „Lambada”, şi un AKM cu muniţie dispersabilă, plus cîteva pistoale Makarov, pentru descurajarea inamicului.

Conform proiectului de lege, fiecare profesor are să fie dotat cu vestă antiglonţ, cască de protecţie şi ochelari cu infraroşu, iar ca arme de atac, vor purta la cingătoare vestitul Falx, arma renumită a dacilor, precum şi cîteva săbii laser cu lumină verde, aşa cum aveau ultimii Jedi.

„Credem că acum dascălii se vor simţi în siguranţă, mai ales că am dispus şi alocarea unor vehicule blindate pentru transportul lor la şi de la şcoală. Sîntem cu sufletul împăcat, mai ales că, în acest mod, elevii vor vedea ce înseamnă cu adevărat să fii dacăl în România, şi vor pleca cît mai departe de aici, în alte ţări, aşa cum prevede politica naţională actuală”, a declarat un politician ce a dorit să îşi păstreze anonimatul, în timp ce îşi testa propria sabie laser, marca „Vader”.

În prezent, se duc lupte intense pentru a afla cine va cîştiga licitaţia prin care se vor distribui în şcoli săbiile laser. Se pare că va fi declarat cîştigător cel care va demonstra cît de eficientă este sabia lui în lupta cu pumnalele celor care vin cu gînduri rele în şcoli.

D.A.

Păreri și opinii