Rating uriaş făcut de Vadim, miercuri seara, 21 ianuarie, la emisiunea „Te pui cu blondele?“, de la Antena 1

in Lecturi la lumina ceaiului

„MINUTUL DE AUR“ – 19,8 PUNCTE, RECORD ABSOLUT!

 

Emisiunea a fost realizată de inegalabilul Dan Negru, la ea şi-au adus concursul cele 50 de fete frumoase, precum şi Mirabela Dauer, Felicia Filip, Mădălin Voicu, Ovidiu Lipan ş.a.

 

„Te pui cu blondele?“. Paula Seling

vine să-i cînte lui Corneliu Vadim Tudor

 

Paula Seling vine, miercuri, la „Te pui cu blondele?“, pentru a le adresa „întrebarea vedetei“ invitatului principal al serii, Corneliu Vadim Tudor, şi celor 50 de blonde care se vor confrunta cu acesta pe teme de cultură generală, în emisiunea lui Dan Negru. „Am venit să vă cînt ceva, pe muzica lui Nicu Alifantis şi versurile lui Nichita Stănescu, pentru că ştiu că aţi fost prieteni“, îi spune Paula Seling lui Corneliu Vadim Tudor, aşezîndu-se la pian.

Ea va lăsa nerostit un cuvînt dintr-un fragment muzical, pe care cei din platou vor trebui să-l ghicească. Prilej cu care Vadim Tudor îşi va aminti de întîlnirile sale cu Nichita şi de legendele care l-au fascinat pe marele poet. Care a fost cel mai emoţionant lucru pe care Nichita Stănescu i l-a spus lui Corneliu Vadim Tudor, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 21 ianuarie, de la orele 20,30, numai la „Te pui cu blondele?“.

(„Jurnalul Naţional“)

COMENTARII DE LA CITITORI