Reportajele ,,României Mari“ (9)

in Lecturi la lumina ceaiului

– Distrugerea României ca stat naţional a fost şi rămîne o lucrătură a iudeo-masoneriei internaţionale, care foloseşte extinderea NATO şi a UE ca mijloace de şantaj şi tortură, cu atît mai mult cu cît ne aflăm, cu adevărat, în pragul celui de-al III-lea război mondial, anunţat de Mayer Amschel Rothschild, încă din anul 1773. Ar urma, astfel, să fie realizate cele 13 puncte ale Testamentului lui Petru cel Mare, întocmit în anul 1724. Baza financiară există, supercapitalismul evreiesc de la New York neoprind, nici un moment, ,,rotativele”. Unul dintre marii şefi ai Băncii Federale de Rezerve a SUA, Alan Greenspan, a prezis, cu ani în urmă, desfăşurarea unor astfel de evenimente într-un mod cumva ,,pitoresc”: un nou război n-ar fi decît o revoltă evreiască în plus.

– Dintre cîte sînt pomenite în Biblie, care ar fi prima?

– Aceea din anul 1203 î.Chr., cînd evreii lui Aaron, aflaţi în Egipt, i-au dat o mînă de ajutor lui Amenmesse, fiul faraonului Ramses al II-lea, să-şi răstoarne tatăl de pe tron. Rezultatul a fost cel cunoscut: izgonirea din Egipt, Exodul din 1199 î. Chr…

– Trebuie să lămurim, totuşi, un aspect important al acestei documentări: cine sînteţi şi cum să vă prezint cititorilor revistei ,,România Mare”?

– Deocamdată, doresc să-mi păstrez anonimatul. Sînt un evreu creştinat – părinţii mei au plecat din Israel, dar eu nu locuiesc aici. Lucrez, ca umil funcţionar, la o ambasadă – nu a Israelului, fiindcă, de altfel, nici n-aş avea cum!

– Este posibil ca, sub masca dvs., de bun român, să se ascundă un adevărat doctor Filderman?

– Este o glumă bună. În anii aceia, Filderman a desfăşurat, în permanenţă, activităţi ostile Statului Român. Cu toată protecţia, temporară, a celor doi Antoneşti, ar fi trebuit sancţionat înainte de anii ’40, fie chiar şi numai pentru că subtiliza fonduri româneşti, pe care le expedia spre băncile elveţiene.

Plouă, enervant, totuşi, e cald, într-o zi de început de septembrie 2014. Interlocutorul meu bea vin fiert, cu cimbru, scorţişoară şi piper. Chiar şi barmanul l-a privit curios – în „bomba“ aceea din C., comună aflată în buza drumului ce duce spre Mogoşoaia -, fiindcă nimeni nu mai comandase aşa ceva.

– Venind spre acest loc, mi-aţi demonstrat, fără putinţă de tăgadă, că iudeo-masoneria se află la originea tuturor nenorocirilor. În tendinţa lor de a domina lumea, au făcut din minciună şi hoţie două instrumente redutabile.

– Vi-l amintiţi pe fostul dvs. coleg de la ,,Scînteia tineretului”, S. C.?

– Desigur, era şi poet.

– Ei, bine, după Revoluţie, a ajuns redactor-şef, la un mare cotidian din Tel Aviv. Temele lui preferate erau injuriile aduse revistei ,,România Mare”, lui Eugen Barbu, Mihai Ungheanu şi Corneliu Vadim Tudor.

– Un nenorocit! Am citit, de cîteva ori, ce a scris, pe vremea cînd Nea Jenică era redactor-şef, iar Ungheanu, secretar general de redacţie, la „Luceafărul“. L-au publicat, iar eu i-am recenzat cîteva cărţi. Vorba domniei-voastre, recunoştinţa, pentru evrei, reprezintă o grupă sanguină nedetectabilă.

– Şi la „România liberă” au existat doi fraţi, buni traducători, care, odată ajunşi în Israel, îl făceau pe Vadim albie de porci. Le ţinea isonul şi bătrînul bişniţar Oliver Lustig. Toţi se dădeau mari persecutaţi în România ceauşistă, cînd, de fapt, ei turnau la Securitate şi adunau banii cu punga.

– Indiferent de anvergura afacerilor, marii hoţi de origine evreiască se întorc la locul faptei. La acest capitol, România este şi pămîntul ales, şi ţara tuturor „posibilităţilor“. Fură, şi întoarce-te să furi şi mai mult! Masoneria îţi asigură spatele şi te apără! Vîrfurile din lumea finanţelor au venit aici, mai întîi, să-şi facă mîna, iar, apoi, au dat lovitura. Este cazul lui Neil Parison – timp de 5 ani, pînă în 2004, a fost şef de proiect, pe Europa şi Asia Centrală, la Banca Mondială. Personal, a marşat, întotdeauna, pe Europa de Est. Aşa se face că numele lui Parison nu lipseşte din istoria licitaţiilor organizate de instituţiile publice din România. Firma lui, Wyg International Consulting SRL, o „ramură“ a marelui Grup Wyg, a cîştigat, între anii 2008 şi 2011, mai multe contracte de consultanţă, de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi de la Ministerul Finanţelor. Suma totală, 4 milioane de euro! Pînă nu de mult, Parison făcea parte şi din conducerea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, care finanţează, şi ea, Banca Mondială, dar şi diferite instituţii româneşti.

– Şi-au tras partea şi unii factori de răspundere ai acestora.

– Puteţi fi sigur de asta. Colaborarea, însă, a fost necesară, fiindcă România avea nevoie de bani. „Umbra“ lui Parison a bîntuit şi peste Fondul Monetar Internaţional, atunci cînd s-a făcut împrumutul de ajustare a sectorului privat (PSAL) şi cînd o singură tranşă atingea 150 milioane de dolari. Vă pot da cîteva nume de „buni români“, cum le ziceţi dvs., care, cu această ocazie, s-au aranjat pe viaţă!

– V-aş fi recunoscător – după ce voi verifica informaţiile, voi declanşa explozia!

(va urma)

ILIE COSTACHE

P.S.: Un coleg de şcoală generală de-al lui Corneliu Vadim Tudor, domnul colonel „G“ (mai mare cu 1 an), fost membru în garda lui Nicolae Ceauşescu, ne-a pus la dispoziţie cîteva „vorbe pe dos“, care circulau la vremea respectivă. Prima dintre ele – Agenţia Itar-Tass: La graniţa noastră cu China, două tractoare arau, în mod paşnic, pămîntul. Două bombardiere chinezeşti au deschis focul asupra tractoarelor noastre. Tractoarele au ripostat!; China Nouă: La graniţa noastră cu Rusia, două avioane împrăştiau, în mod paşnic, îngrăşăminte. Două tancuri ruseşti au deschis focul asupra lor. Firesc, avioanele au ripostat!; Agerpres: La graniţa Rusiei cu China se discută probleme agrare…

COMENTARII DE LA CITITORI