Români, la 2 noiembrie puneţi ştampila pe poziţia Nr. 14 (ultima din Buletinul de Vot)! VOTAŢI CORNELIU VADIM TUDOR, SINGURUL OM CARE MAI POATE SALVA ROMÂNIA!

in Lecturi la lumina ceaiului

* MOARTE MAFIEI!

* ERADICAREA SĂRĂCIEI!

* ROMÂNIA – A ROMÂNILOR!

 

În finalul emisiunii de vineri seara, de la România TV, am fost invitat de moderatori să scriu la tablă primele 3 măsuri pe care le voi adopta ca preşedinte al României. E greu să sintetizezi, în 3 puncte, un întreg program, necesar revenirii la viaţă a acestei ţări aflate în moarte clinică. Şi totuşi, cine poate să scrie mult, poate să scrie şi puţin, aşa că m-am concentrat şi am formulat priorităţile de mai sus. Nici unul dintre aşa-zişii mei contracandidaţi n-a făcut asta. Cum să scrie Victor Ponta de lichidarea Mafiei şi de triumful elementului românesc, cînd el, în realitate, e un produs şi un exponent al Mafiei, înghiţind scuipat după scuipat de la organizaţia teroristă UDMR? Cum să scrie el, sau alţii ca el, despre eradicarea sărăciei, de vreme ce toţi sînt putred de bogaţi? Dacă ar propune ca România să fie a românilor, următorii pretendenţi şi-ar face harakiri: Tăriceanu (grec), Dan Diaconescu (ţigan), Kelemen Hunor (ungur) ş.a. Acum e un moment crucial în Istoria României.

Dacă va cîştiga, din nou, Maşina de Furat a PSD-ului, ca în 2000, ne putem lua adio de la ţărişoara noastră. Uitaţi-vă la disperarea turbată a mafioţilor electorali Marius Pieleanu, Vasile Dâncu, Remus Ştefureac, Cozmin Guşă, Mirel Palada, Bogdan Teodorescu şi a altor nemernici de teapa lor: vomită, non-stop, cele mai infecte făcături. Într-o ţară normală, derbedeii ăştia ar fi arestaţi imediat: pentru difuzarea de informaţii false, obţinere de foloase necuvenite şi constituire de grup infracţional organizat. Mai devreme sau mai tîrziu, ei tot la puşcărie vor ajunge.

Aşadar, mai sînt puţine zile pînă la alegeri. Şi astea vor fi furate. De cine? De cei care le organizează, fireşte. Dar nu-l cred eu pe Traian Băsescu atît de prost să închidă ochii la preluarea, prin fraudă, a Puterii totale de către plutonul de execuţie care îl va termina. Abia aştept să văd cum se vor extermina reciproc cele două bande.

 

CORNELIU VADIM TUDOR

27 octombrie 2014

COMENTARII DE LA CITITORI