România a devenit o vastă închisoare CIA

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

SONDAJELE DE OPINIE ŞI ALEGERILE

SÎNT FALSIFICATE DE AMBASADA S.U.A.!

 

Zi de zi se produc noi confirmări ale statutului de colonie al României. Lumea începe să se trezească. N-ar scăpa americanii ăştia o asemenea pradă nici morţi. Ţara noastră are două uriaşe calităţi: 1) Poziţia geo-strategică excepţională, pentru supravegherea Rusiei şi a Orientului Apropiat. 2) Bogăţiile naturale fabuloase (aur, argint, uraniu, crom, petrol, gaze naturale, gaze de şist, marmură, păduri etc.). Cu metodele ultramoderne de care dispun ei, yankeii măsoară şi ştiu tot ce conţin solul şi subsolul României. Pomana porcului! Aşa că au inventat cîteva pretexte, de prostit lumea: a) pericolul rusesc (care nu există – atunci cînd exista, cu adevărat, în anii ’50-’80, America dormea-n cizme, nu ne-a ajutat cu nimic); b) democraţia şi drepturile omului (altă gogoaşă înfuriată, din recuzita prăfuită a maccarthysmului, americanii fiind repetenţi chiar la ei acasă); c) lupta împotriva corupţiei (dacă ar fi adevărată, stăpînii yankei ar trebui să-i închidă pe George W. Bush, Bruce Jackson, Wesley Clark, Mark Gitenstein şi pe alţi pleşcari, care au tîlhărit, pe faţă, ţara asta). Cu aceste sloganuri zdrenţuite în gură, americanii ţin în frîu (nu în şah, de unde atîta inteligenţă?) un popor leşinat ca o legumă fiartă, care abia aşteaptă să fie luat prizonier. Cine îndrăzneşte să aibă alte opinii şi să-i critice, e terminat.

În urmă cu cîteva zile, eu am primit – din două surse diferite – informaţia că, în sediul DNA, există un birou secret, pentru o slugă a neoconservatoarei Victoria Nuland. Ştiţi care, muierea aia imposibilă, care a înjurat Uniunea Europeană ca o birjăreasă. Acel birou e ocupat de o ofiţereasă FBI, deghizată în consultant din partea Departamentului de Stat, care îi dictează Laurei Codruţa Kövesi pe cine să aresteze şi pe cine să elibereze, contra unor sume de bani. Americanca e specializată în depistarea şi recuperarea conturilor bancare din străinătate.

Dacă adaug la toate astea şi informaţia că juna baschetbalistă are şi cetăţenie americană, atunci lucrurile se leagă.

Ştiind, şi ei, foarte bine (pe baza unor date furnizate de Serviciile Secrete) că tot ce se întîmplă în ţara asta e ordonat şi co-ordonat de peste Ocean, atît Victor Ponta, cît şi Klaus Iohannis îşi petrec concediile în… SUA!!! Mai exact, la Miami. De ce? Ca să doarmă pe preşul stăpînului, să fie aproape de cei care le hotărăsc prezentul şi viitorul. Ambii slugoi s-au dus, de bună-voie, ostatici la Înalta Poartă, doar-doar sînt mîngîiaţi pe creştet şi mai primesc un firman. Iar Kövesi a fost lăudată, în mod expres, în Congresul SUA (hodoronc-tronc!), cu prilejul audierii lui Hans Klemm, cel propus ca ambassador al SUA în România. De unde şi pînă unde? Foarte simplu: americanii au interese mari în recoltările de şpăgi de la DNA şi în înhăţarea conturilor din lumea largă. Altă explicaţie nu există. Aşa fac puterile colonialiste, pretutindeni unde ţine figura, bani albi pentru zile negre. Astfel încît nu m-a mirat un titlu apărut, recent, pe pagina 1 a ziarului „Naţional“: „Americanii le-au dat noi ţinte procurorilor români! Încă un lot de politicieni intră în vizorul DNA“, articol scris de curajosul tînăr Cătălin Tache. Dar de cînd se amestecă o ţară străină în Justiţia altei ţări? Ce drept au străinii să dea „noi ţinte“, adică să poruncească cine să fie arestat? Întrebări inutile, pentru o plantaţie de sclavi, unde pot fi omorîţi oameni de către stăpînii yankei, dar ucigaşii au imunitate şi nu păţesc nimic.

Un alt abuz grosolan al acestor americani îl reprezintă alegerile. Cu uvertura lor sinistră: sondajele. Pentru mine lucrurile sînt clare de 15 ani, de cînd, la ordin american, Ion Iliescu şi gaşca lui de hrebenciuci şi omarhayssami mi-au furat funcţia de preşedinte al României. Pe urmă, în 2004, am fost preluat din amonte, fiind împiedicat să mai intru în finală. În care au intrat doi minoritari putred de corupţi, dar care cotizaseră din belşug: Adrian Năstase şi Traian Băsescu. Apoi, de la un ciclu electoral la altul, s-a încercat prezentarea mea ca fiind o cantitate neglijabilă, care nici n-ar mai fi şef de partid. Aşa după cum se vede, m-am ţinut bine în şa, ca la rodeo. Numai că americanii forţează nota, mitocăneşte, ignorînd realităţile din România şi din Europa. Pe bătrînul continent, partidele naţionaliste şi justiţiare cresc ca din apă – nu scad, nu dispar. Dar românii sînt atît de uşor de prostit – aşa îşi spun agenţii CIA, care tratează această ţară ca pe-o leprozerie. Vîrful de lance al minciunilor scoase din burtă de Ambasada SUA e firma de bucătărie a SRI, INSCOP Research. Aici, e şef un ţigan urduros, pe nume Remus Ştefureac (maior acoperit SRI). Aşa-zisele lui „cercetări“ NU există, ele sînt fabulaţiile minţilor bolnave de la Ambasada SUA. Iată ultimul „sondaj“ menit să arate cît de războinic e Poporul Român: cică 55,8% dintre români „percep pozitiv măsura SUA de a trimite soldaţi şi armament greu la graniţa NATO (inclusiv în România)“; cică 64,6% dintre români „consideră că, în cazul în care un stat membru NATO e atacat, România trebuie să ajute acea ţară prin toate mijloacele civile şi militare“; cică 54,5% dintre români „indică spontan SUA drept statul care ne-ar ajuta sigur într-un eventual conflict militar“. Şi aşa mai departe, pînă pe culmile neruşinării şi abjecţiei. Aceşti yankei, cu nesimţiţii lor lachei, îi consideră pe români un fel de sectă sinucigaşă, ca aceea din Guyana, care s-ar azvîrli în foc, de pildă, dacă Ungaria vecină şi neprietenă ar fi atacată. Şi aceiaşi români se topesc de plăcere la gîndul că ţara lor este ocupată şi poate deveni teatrul unui pustiitor război nuclear. În definitiv, ce e România decît o vastă închisoare CIA?

CORNELIU VADIM TUDOR

30 iulie 2015

COMENTARII DE LA CITITORI