România, în zodia demenţei!

in Editorial

Motto: „Europa întreagă duhneşte a moarte. Politicienii europeni lucrează pentru moarte. Dascălii europeni sădesc moartea în sufletele tinerilor. Imperialiştii europeni răspîndesc moartea în întreaga lume. Europa modernă este sinonimă cu moartea. Nu vrea să ştie de viaţa de după moarte”. (Sfîntul Nicolae Velimirovici)

Nu pot să numesc altfel ceea ce se întîmplă în ţară, în mai toate domeniile. Mai nou, justiţia a devenit un subiect de maxim scandal. Şi, stînd strîmb şi judecînd drept, te întrebi – au dreptate mafioţii politici care reclamă şi denunţă procurorii – sau, dimpotrivă, durii DNA sînt cei de partea căror trebuie să fim? Demenţa despre care titram stă tocmai în imposibilitatea de a da cuiva dreptate – fiindcă nimeni nu are! Pe scurt, ar trebui reluată şi adaptată teoria cu stadioanele, Biblia şi multe, multe puşti!

Un clan politic recunoscut pentru acapararea unui judeţ, cu influenţe politice, cu ingerinţe prin servicii, justiţie, dar şi în lumea interlopă face dezvăluiri despre „abuzurile DNA”, despre „probe fabricate”, „presiuni” etc. Clanul Cozma e susţinut şi de Sebastian Ghiţă, un personaj a cărui rapacitate a depăşit nu doar graniţele judeţului, ci şi ale ţării!  Practic, în Prahova nu se mai puteau face afaceri, nu se mai putea participa la o licitaţie importantă fără să dai peste un „cîştigător” din combinaţia politico-mafiotă respectivă!

De partea cealaltă, avem de-a face cu un demers care se pretinde „justiţie”, dar, de ani de zile, nu reuşeşte decît să distrugă vieţi, să aresteze, să reţină, să interogheze ore peste ore, să bage oameni la puşcărie… Iar rezultatul? Corupţia e un pericol major, spun tot ei, după aproape 15 ani de zornăit de cătuşe şi interceptarea întregii populaţii!

Să mai spun – a cîta oară – că în 24 de ani Ceauşescu a construit o ţară? Şi tot el e „nebunul”, iar nemernicii care au creat sisteme mafiote, sau cei care au introdus teroarea cătuşelor sînt „normalitatea”! Susţinuţi, fiecare în partea lui, de „marile puteri”! De fapt, aici e şi explicaţia – Occidentul, ocupantul României, doreşte situaţia asta! Iar noi, ca proştii, le facem jocul, trăim pentru el, precum cîinii puşi să se lupte între ei, care trăiesc pentru a se sfîşia spre îmbogăţirea celor care pariază…

Săptămîna trecută, am asistat la o altă demenţă – un grup de pseudo-români a organizat la Strasbourg o adevărată execuţie a României! Ei bine, aceste personaje nu sînt la prima ispravă, ci şi-au făcut o adevărată profesie din discreditarea, din execuţia României. Culmea e că sînt trimise din România, pe bani imens de mulţi, sfidător de mulţi, pentru că asta e regula acestei structuri neo-colonialiste – Uniunea Europeană. Ticăloşia antinaţională e bine plătită! Absurdul şi sfidarea sînt totale – românii nu au dreptul să-i recheme pe aceşti „europarlamentari români”, să le întrerupă aşa-zisul mandat, de fapt şirul de atacuri contra României!

Din fericire, plănuita execuţie a României în Parlamentul European nu a avut loc! Aşa cum s-a văzut din toate transmisiile, „dezbaterea“ de la Strasbourg s-a caracterizat prin trei aspecte: acuzaţiile au avut caracter eminamente politic, fiind lipsite de elemente precise, de susţinerea prin exemplificări concrete, pe text; tot la acest prim aspect, este de menţionat că acuzatorii europeni nu aveau nici o legătură cu realităţile româneşti, iar pseudo-europarlamentarii români (acuzatori) s-au remarcat în timp doar prin asemenea acţiuni stupide, nefondate, răuvoitoare! Al doilea aspect a fost o deşteptare a unor europarlamentari români care, lăsînd la o parte diferenţe politice, au apărat România, mai bine zis dreptul ţării noastre de a decide, prin instituţiile sale naţionale şi constituţionale, asupra propriei legislaţii. În fine, al treilea aspect… a fost ridicolul! Ridicolul unei săli goale, pentru un spectacol jenant, care a costat probabil sume imense – doar s-a derulat la Strasbourg! – şi care a demonstrat încă o dată goliciunea de fond a instituţiilor europene. Dar evidenţierea trebuie să meargă nu spre cei care au evoluat în sala de plen, ci către cîţiva români care, de luni de zile, fac cea mai convingătoare şi obiectivă analiză a sistemului juridic românesc, în ideea depărtării de imixtiuni de altă natură – a Serviciilor Secrete şi a politicului. Adică, exact ceea ce trebuie să facem pentru a înceta cu demenţa şi a reveni la justiţie… adevărată. Trei români s-au bătut la Strasbourg şi Bruxelles pentru ţara lor şi pentru ideea de justiţie, implicit: eminenta juristă Ingrid Mocanu, deputatul Liviu Pleşoianu şi jurnalistul Răzvan Savaliuc. Iar la această listă ar mai trebui adăugaţi şi alţi jurnalişti, jurişti sau oameni politici – Victor Ciutacu, Mircea Badea, Oana Stancu, Sergiu Andon, Codrin Ştefănescu etc. – într-o ordine aleatorie, cu bunele şi relele lor. Dar, de data aceasta, cei trei menţionaţi mai întîi s-au aflat în „bătălia de la Strasbourg” – iar de asemenea „bătălii” nu mai trebuie să ne temem!

Am scris despre cei trei pe Agenţia Sputnik, am evidenţiat ce au făcut acolo pentru România, iar un personaj care s-a aflat chiar lîngă Băsescu, Iulian Fota, reia articolul şi scrie „O nouă victorie pentru Sputnik!”. Ironic, evident, în ideea că respectivii patrioţi au făcut jocul ruşilor! Atîta îl duce mintea pe Fota, dar mai grav e că relaţiile l-au dus în fruntea Colegiului Naţional de Informaţii! Deci, unul care ar trebui să fie nu doar obiectiv, ci şi patriot, îi învaţă pe cursanţi – ca şi pe cititorii săi – că a susţine România demnă şi independentă înseamnă… a face jocul ruşilor! De fapt, ce să mă mai mir, de aşa ceva îl acuzau alde Fota pe însuşi Corneliu Vadim Tudor! Tot acelaşi energumen al macovismului şi securismului colonial citează, la fel de ironic şi insultător, iniţiativa altor naţionalişti recunoscuţi – generalul Mircea Chelaru şi Ninel Peia! Tot oamenii ruşilor, în mintea acestui personaj, plătit din banii românilor!

Tot românii sînt insultaţi pentru că s-au opus difuzării unui film care loveşte morala creştină şi tradiţională – difuzat unde? Chiar în templul românismului, Muzeul Ţăranului Român! Un individ îşi dă doctoratul în manele şi devine sodomit după ce se îndrăgosteşte de un ţigan homosexual! Asta e, pe scurt, ideea „creaţiei occidentale” împotriva căruia românii nu au dreptul să se revolte! Au fost scoşi cu jandarmii după ce au cîntat Imnul naţional şi cîntece religioase! Sînt numiţi „retrograzi”, „fanatici medievali”, „extremişti” – pentru că au protestat faţă de încălcarea moralei şi tradiţiei româneşti în picioarele pegrei pseudo-spiritualităţii şi imoralităţii occidentale? La aşa ceva s-a ajuns! Demenţă – sau ce?! Nu am altă încheiere decît – Dumnezeu să ne dea minte şi inimă, pînă nu e prea tîrziu!

DRAGOŞ DUMITRIU

 

Revine naţionalismul românesc? Cifre care te pun pe gînduri!

Păreri și opinii