RUŞINE TUTUROR PARTIDELOR CARE S-AU UITAT ÎN GURA DE CANAL A GĂŞTII INTERLOPE UDMR!

in Lecturi la lumina ceaiului

UDMR (UDE MEREU) – AŞA SÎNT CURVELE UNGUROAICE…

 

Motto: „Nimeni nu e mai presus de Lege – cu excepţia UDMR-ului“.

 

Nu e un secret că eu am creat şi acest joc de cuvinte, în urmă cu mai bine de 20 de ani: prostituatele politice de la UDMR sînt UDE MEREU. Şi am avut gura aurită. Aşa au intrat în politică şi aşa îi ştie (şi îi dispreţuieşte) toată lumea. Mereu la paprikaşul cu ciolan. Mereu pe linia de centură a politicii, făcînd autostopul, la „Ia-mă nene!“. Şi au fost luate, ba în Parlament, ba în Guvern. Ar fi fost mai bine pentru toată lumea ca această formaţiune sută la sută teroristă, care nici măcar nu e înscrisă la Tribunal, cum prevede Legea partidelor, să fie eliminată de pe scena publică. Prin 1993 sau 1994, eu şi amicul meu Adrian Păunescu ne-am dus peste preşedintele de atunci al Senatului, Oliviu Gherman, al cărui birou era cabinetul lui Nicolae Ceauşescu, din fostul sediu al CC al PCR. I-am cerut să facem demersurile necesare şi Parlamentul să scoată în afara Legii formaţiunea iredentistă şi revizionistă UDMR, care începuse să emită pretenţii teritoriale ce îi călcau pe nervi pe români. În birou mai era senatorul PDSR Ion Solcanu. Preşedintele Senatului ne-a cerut un răgaz de gîndire, invitîndu-ne la el mai tîrziu. Am revenit, amîndoi, pe seară. „Nu, nu se poate! Ar fi o reacţie internaţională de care ţara n-are nevoie acum“ – ne-a spus, în linii mari, Oliviu Gherman. Era clar. Vorbise la telefon cu Ion Iliescu. Al lui, al lui Iliescu, era răspunsul. S-a ratat, atunci, un moment favorabil. De altfel, Iliescu e omul marilor ratări – tot aşa ratase Unirea cu Basarabia, în august 1991, odată cu implozia URSS.

Astăzi, copilul monstruos, care era UDMR-ul acum cca. două decenii, a crescut şi a devenit extrem de periculos. Face şi desface Guverne. Face şi desface Parlamente. Şantajează. Ameninţă. E mai presus de Lege. Căpeteniile sale au făcut defrişări masive de păduri. Au înhăţat mari valori, cum e Staţiunea Sovata, dar şi şcoli, spitale, biserici. Îşi pun brasardă de doliu la 1 Decembrie. Îi bat pe copiii românilor dacă aceştia îndrăznesc să poarte un crîmpei de Tricolor. Îl spînzură pe Avram Iancu, în piaţa publică. Ridică monumente unor criminali de război. Umblă prin Ardealul românesc ca Vodă prin lobodă. Ne ameninţă că vor pune mîna pe arme. Şi toată lumea tremură în faţa acestor primitivi sangvinari.

Toată lumea – cu excepţia mea şi a PRM. În mod paradoxal, e bine ce s-a întîmplat în aceste zile. Măcar de s-ar sparge acest buboi. Măcar de ar pricepe toţi cît de nocivă e gruparea asta neohorthystă. La a cîta trădare e bordelul politic plin de Ciccioline? A şaptea? A zecea? Nici ungurii nu mai ştiu. Prostituatele astea s-au vîndut din nou. Ele tot stau la pîndă, aşteptînd pe cineva care să le ofere mai mult. Din păcate pentru aceşti nenorociţi, mai sîntem şi noi pe-aici. Şi le vom rupe gîtul, scurt. Nu numai lor, ci şi „peştilor“ care stau la curul lor. O ştire de ultimă oră: PNL nu vrea ca UDMR să intre în alianţă cu el. Şi să nu rîzi?

CORNELIU VADIM TUDOR

27 noiembrie 2014

COMENTARII DE LA CITITORI