Scorpia Ana Maria Topoliceanu e agenta acoperită a lui Florian Coldea încă din 2007 – iată de ce ea nu e arestată

in Lecturi la lumina ceaiului

FĂCĂTURĂ SCANDALOASĂ A S.R.I.

 

Surprizele se ţin lanţ, de la începutul anului şi pînă acum. Nu ştiu dacă junele Cătălin Tolontan (de la „Gazeta Sporturilor“) e băiatul de mingi al baschetbalistei Laura Codruţa Kövesi, care i-ar fi livrat o informaţie – dar ştiu că ceea ce a scris el, cum că Ana Maria Topoliceanu e omul SRI, dă totul peste cap. Am efectuat, şi eu, propria investigaţie şi iată ce am aflat: individa respectivă n-a fost recrutată de SRI pe cînd se afla lîngă Elena Udrea (aşa cum crede ziaristul sportiv menţionat, de altfel foarte talentat), ci a devenit „unealta“ acelui Servicu Secret încă din 2007, anul cînd a intrat în Adminstraţie, la Secretariatul General al Guvernului. Deşi nu la vedere, ea s-a ocupat de RA-APPS. Normal că a intrat în contact cu Nimfa din Pleşcoi, care era avocata RA-APPS. Prietenie la cataramă! Petreceri, voiajuri peste hotare, confesiuni etc. Abia acum pricep cine a pus SRI-ul pe urmele Elenei Udrea, la shoppingul de la Paris: Topoliceanca. Aţi văzut că ea se uită direct la aparat? Fiindcă ştie de existenţa lui şi a filajului. Dar de cînd operează Serviciul Român de Informaţii peste hotare? Legea de funcţionare îi interzice. Pentru o chestiune relativ asemănătoare – deşi în oglindă, adică pe dos – Claudiu Elwis Săftoiu a fost silit să-şi dea demisia din fruntea SIE, după ce a scăpat porumbelul pe gură, zicînd că acest Serviciu Secret lucrează şi pe teritoriul ţării. Acum, Florian Coldea de ce nu pleacă? Sau de ce nu e dat afară? Abuzurile şi ilegalităţile sale sînt infinit mai grave decît limbuţia lui Elwis.

Toată povestea asta e din ce în ce mai urîtă. Dacă mizeria cu pricina e fabricată şi întreţinută cu bună-ştiinţă, pe parcursul mai multor ani, de principalul Serviciu Secret al ţării – şi exact aşa stă treaba – atunci toate dosarele Elenei Udrea sar în aer şi se alege praful de ele.

Nimic nu mai e credibil atunci cînd îşi vîră coada un Serviciu Secret. Abia acum încep să se lege lucrurile, să aibă o explicaţie. Dar diversioniştii ăştia sînt atît de proşti încît o lasă pe nenorocita aia de Ana Maria Topoliceanu să zburde în libertate – deşi ea e plină de bube, ca un lepros de la Tirchileşti. E bătător la ochi. E strigător la cer. Mă aştept la şocuri din ce în ce mai mari.

CORNELIU VADIM TUDOR

2 martie 2015

COMENTARII DE LA CITITORI