SCRISOAREA SĂPTĂMÎNII

in Polemici, controverse

Stimată redacţie
În data de 28 noiembrie, am fost la Biserica „Sfîntul Antonie“, din Suceava, şi am aprins o lumînare în memoria OMULUI pe care-l port în sufletul meu şi-l plîng mereu, CORNELIU VADIM TUDOR. 28 noiembrie a fost ziua cînd el s-a născut, şi cu acel prilej m-am rugat pentru sufletul lui mare şi am spus cu ochii în lacrimi:
Dumnezeu să-l odihnească.
De asemenea, în 28 noiembrie am dus la o tipografie din Suceava un model de fluturaşi pentru a-i împărţi sucevenilor, înainte de alegeri. Pe aceşti fluturaşi am pus vorbele mele, spuse din inimă şi trebuie să ştiţi că sînt lucruri adevărate, scrise cu ochii în lacrimi. Dacă mi-aţi cunoaşte inima, aţi şti cît de mult mă mîndresc cu Partidul România Mare, pe care-l slujesc de peste 23 de ani cu mult drag. Pentru mine, VADIM plecat dintre noi este mai valoros decît mulţi politicieni vii de la alte partide. Cu stimă şi respect,
VASILE CERLINCĂ, Suceava
P.S. Vă mulţumesc din inimă pentru ultimul meu articol, publicat în revistă. A fost citit de nenumăraţi suceveni, iar mulţi dintre ei erau cu ochii în lacrimi. Tot ceea ce scriu e din inimă. Mulţumesc, încă o dată, pentru tot ceea ce faceţi pentru mine. Aşa să-mi ajute Bunul Dumnezeu.

COMENTARII DE LA CITITORI