SCRISOAREA SĂPTĂMÎNII

in Polemici, controverse

Stimată Redacţie,

Stimată domnişoară Lidia Vadim Tudor,

 

Să ştiţi că, în Ţara de Sus a Moldovei, mai precis în satul Măriţeia Mică, judeţul Suceava, aveţi, în persoana mea, un vechi şi fidel cititor.

Înainte de apariţia îndrăgitei reviste ,,România Mare”, am citit, timp de mulţi ani, o altă publicaţie valoroasă – ,,Săptămîna culturală a Capitalei” (păcat că, la un moment dat, a dispărut…) – unde unul dintre condeierii cei mai talentaţi şi incisivi era regretatul Corneliu Vadim Tudor.

M-a durut enorm plecarea dintre noi a celui supranumit Tribunul. La dispariţia prematură a domniei-sale au contribuit mulţi dintre cei pe care i-a ajutat. Aici se poate cita dictonul: ,,Nici o faptă bună nu rămîne nepedepsită”. Trist, dar adevărat!

Mă bucură faptul că aţi preluat conducerea revistei şi vă urez mult succes! Sînt încîntat că nu aţi renunţat la rubrica ,,Săptămîna pe scurt”, la caricaturi (în opinia mea, ar trebui ceva mai multe) şi la rebus.

Adresez un apel cititorilor fideli: fiecare dintre ei să determine alţi 2-3 cunoscuţi să cumpere revista noastră de suflet.

Sînt alături de ,,România Mare”!

Cu deosebită stimă şi respect,

KOLEA KURELIUK

COMENTARII DE LA CITITORI