Se sparge Nucleul Mafiei Năstase – Ilici – Israel? (1)

in Război corupției

Aparent, zilele acestea a avut loc cea mai tare lovitură a DNA din ultimii ani, atac asupra nodului de Reţea ce uneşte Mafia evreiască, Mafia ţigănească şi kaghebiştii din serviciu: punctul de rupere – tîrfa lui Năstase şi a Mafiei evreieşti…

Fantastica şi uimitoarea poveste

a hrăpăreţului Remus Truică şi a desfrînatei şi nesăbuitei sale pofte de bani moştenite

de la cupidul Adrian Năstase

şi Clanu său infatigabil

Trăgînd de fir în jos, de rahatu ăsta cu ochi de Remus Truică, buticar falimentar pîrlit ajuns şmecher de Snagov şi Monaco, via Mafia evreiească, împreună cu foste stele de teapa lui Shimon Naor şi Sorin Beraru, cadre israeliene, se ajunge la Adrian Năstase, Adrian Petrache, şeful Clanului, Alexandru Bittner, cel care l-a introdus la Năstase pe Truică, gagica lui Bombonel, Eugen Bejinariu, fost şef al Protocolului de Stat, fost deputat şi general maior pe deasupra, Cătălin Voicu, Şobolanul cavernelor, Hrebenciuc, Niro, de la Casa China-România, sponsorul lui Andronic, cumătrul lui Andrei Bădin, creat de nişte domnişori evrei pe mînă cu domnişorii de la SIE, tîrfa de serviciu a Clanului, ţigăncuşa şmecheră de Udrea, intermediară de şpăgi la Microsoft cu al său Cocoşel, ţigănoiul care-i cumpăra vila repetentului-şef la SRI, Floricică Coldea, criminalul mondial Beny Steinmetz, miliardarul partener cu Sörös pe afacerea Roşia Montană, implicat în Reţeaua Amsterdam, Mafia evreiească a diamantelor, plus, din 2007, partener cu Ministerul Economiei, pe un şmen de stors energie electrică printr-o firmă ce-l cuprinde şi pe Marian Daniel Năstase – vicepreşedintele Alro Slatina (patronat de oligarhul ruso-israelian Vitali Machitski).

Cadrele corupte din SRI şi SIE – combinate cu jefuitorii străini

Şi că tot veni vorba de energie, Reţeaua Truică are tangenţă şi cu Buzăianu, de la Energy Holding, recte Dan Ioan Popescu, adică Secu-KGB, plus avocatul firmei lui Truică, fost la Secu, George Muşat, reprofilat pe activităţi social-pseudoculturale, gen GDS, prin nevastă, plus alt avocat de renume, partener al unei alte firme de renume, Casa de Avocatură „Ţucă, Zbîrcea şi Asociaţii“, Robert Roşu, avocat al lui însuşi Băse, cumătrul „princiarului“ Poulică, şi la Reţea mai este conectat şi Tăriceanu, amploaiatul AVO, via Rudaş Erno, fostul şef al rezidenţei maghiare în România. La care se mai adaugă şi Vladimir Cohn, preferatul lui Petre Neulander, şi partener cu ginerele lui Măgureanu, Ion Biriş, tot de la SRI, plus cadre nenumărate din coruptul SIE, SRI, rusnaci, mosădei, mai mari, sau mai mici, după remuneraţie, Cristi Burci, de la Secu, aripa KGB, Tal Silberstein, şi Arthur Finkelstein, foşti consilieri israelieni ai lui Călin Popescu-Tăriceanu, dar şi ai PSD (Tal Silberstein fiind strategul politic al lui Băsescu, a făcut lobby asiduu pe lîngă Băse în proiectul Roşia Montană şi tot el a cumpărat drepturile litigioase ale lui Poulică Lambrino, zis şi Prinţul Paul, administrate de evrei via Ţucă, Zbîrcea şi Asociaţii).

Remus Truică, paravanul evreiesc

Remus Truică, aghiotantul fostului premier Adrian Năstase, nu a fost decît un paravan al societăţii Reciplia, care este deţinută de un off-shore, Reciplia LTD, în spatele căruia stă Tahal Group, condus, iniţial, de Amnon Lipkin-Shahak, fostul şef de Stat Major al Israel Defense Forces şi apoi fost ministru al Transporturilor şi Turismului, decedat în 2012. Tahal Group are în portofoliu şi firma Globe Trade Center, ce deţine clădirea America House, unde au sediul atît firma Reciplia SRL, cea care a achiziţionat drepturile litigioase de la Prinţul Paul, dar şi Casa de Avocatură „Ţucă, Zbîrcea şi Asociaţii“. Tot în această clădire avea sediul şi firma lui Truică, pe care o administra Marcovici, amploiatul lui Tăriceanu, TRG Agent de Asigurare. Grupul Tahal este deţinut de Kardan, un holding israelian de investiţii în toată lumea, controlat tot de cadre militare.

Grupul Kardan din Israel a preluat

patrimoniul jefuit de Sorin Beraru, infractor urmărit general

Grupul Kardan este acum beneficiarul proprietăţilor luate cu japca românilor de către tartorul fostelor întreprinderi de stat spoliate – Sorin Beraru Shmuel, cadru militar israelian. Acestuia i-au fost plasate, prin bunăvoinţa lui Ion Iliescu, patronul total al PSD, şi via FPS-ul controlat de Emil Dima, Întreprinderea Filatura Românească de Bumbac, Fabrica de Chibrituri (Bucureşti), Grupul Industrial Titan (Bucureşti), Diham (spaţii comerciale în Bucureşti), Criortex (Filatura de bumbac din Oradea) – zeci de întreprinderi au fost cumpărate pe nimic de la FPS (actualul AVAS) şi apoi închise, utilajele au fost date pe mîna ţiganilor, la fier vechi, spaţiile golite au fost închiriate, s-au ridicat Mall-uri şi complexe imobiliare. Acum, uriaşul patrimoniu imobiliar al fugarului Beraru – s-a sustras Justiţiei româneşti fugind în Israel – este controlat printr-o încrengătura de firme off-shore. O parte (suveica Heratico – Curacao – Amsterdam) este afiliată, discret, de Kardan. Ion Iliescu „cel sărac şi cinstit“ a fost artizanul din umbră al întregului Jaf Naţional – el dirijîndu-i, personal, atît pe Emil Dima, cît şi pe Ovidiu Muşetescu, un alt pion al „privatizării“ de mai tîrziu, în al treilea mandat.

FPS – arma lui Brucan

şi Iliescu împotriva românilor

Prin Legea privatizării, scoasă de Parlamentul lui Ilici şi Brucan, s-a înfiinţat Fondul Proprietăţii de Stat, ca singura instituţie împuternicită să privatizeze activele statului – fabrici, uzine, nave, repere majore industriale. Imediat după alegeri, celebrul şef al Fondului Proprietăţii de Stat, pus de Ion Iliescu personal, Emil Dima, senator FSN de Dîmboviţa, s-a apucat, în baza unei legi impuse de Silviu Brucan, în 1991, să distrugă rapid întregul patrimoniu naţional. Ulterior, Emil Dima, după ce a intrat în Top 300 al bogătanilor de stat şi de partid, a ajuns preşedinte al filialei PDSR Ilfov. Fondul Proprietatea, condus de Emil Dima, a făcut şi el bucăţi peste 6.000 de întreprinderi, care au fost date pe mîna unor grupuri ce aparţineau Reţelei – o listă de vreo 300, absolut toţi, în legătură directă cu Securitatea şi Serviciile ruseşti şi evreieşti. Patrimoniul activelor se afla doar în pumnul lui Emil Dima, iar împărţeala o aproba exclusiv Ion Iliescu, căruia Dima i se prezentă la Cotroceni cu lista întreprinderilor ce urmau a fi distruse. Ilici nu semna nimic, nu scria nimic, nu vorbea mai nimic, ci doar dădea din cap aprobator la anumite nume alese după criterii doar de el ştiute, sau mormăia în barbă ceva neinteligibil cînd nu-i convenea ceva. Metode specifice manualului KGB după care a fost instruit. El, personal, n-a lăsat nici o urmă scrisă în acte din care să rezulte contribuţia sa directă la nimicirea Patrimoniului Naţional.

Grupul Kardan este doar unul dintre gupurile mari evreieşti care a beneficiat de pe urma Jafului pus la punct de Iliescu împreună cu Roman şi Năstase. Companii din grupul Kardan sînt conduse de foştii consilieri ai lui Tăriceanu, Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein, aceştia fiind şi asociaţi cu Truică în mai multe companii. Povestea cu detalii a apărut în ZiuaNews, în 2012, dar pagina nu mai există nici măcar în arhiva printată. Suma pentru care aşa-zisul prinţişor Paul şi-a cesionat toate drepturile – respectiv o parte din averea aşa-zisei Casei Regale – către domnişorii evrei, era de 4 milioane de euro, iar valoarea reală a bunurilor înstrăinate de acesta este de peste 4 miliarde de euro.

Bună afacere

Mai sînt alte sute de mii de hectare de munţi, păduri şi terenuri şi zeci de mii de imobile retrocedate deja, la mişto, ba grofilor maghiari, ba unor deţinători de drepturi litigioase, tot din Israel, tot via Clanul Infracţional PSD – cu Tartorii Hrebe şi Ilici la vîrf, la care s-a adăugat Clanul lui Băse, Udrea, Cocoş, Niro, cu securişti de top la mijloc, de la Noul SRI, dar şi de la Vechiul SRI, al lui Măgureanu, şi de la vetusta Securitate, cu Iulian Vlad – de la şi mai vechiul KGB.

… Să vă zic cine lipseşte din „schema“ care-i cuprinde pe Bombonel, Moliceanu şi Băse – plus restul haitei securisto-ţigănesco-evreieşti? Păi cum cine? Oprea – ăsta i-o fi dat pe toţi în gît? Tocmai el, Şeful Mafiei personale a lui Năstase, cum bine zicea Băse, cînd zicea?! Să nu uităm cine-i Tătucu tuturor – Ion Ilici Iliescu, cel care l-a decorat la Cotroceni pe Remus Truică, în 2004, cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios“ în grad de Cavaler… Cu aşa cavaleri, îţi vine să arunci sabia şi să treci pe secure… Cavalerul şi-a ameninţat soţia cu ranga, de faţă cu fetiţele, i-a ciordit cardurile şi l-a angajat pe venalul greţos de Valeriu Stoica, lichidatorul proprietăţilor româneşti, să-l apere. Mica sa avere de cavaler era un palat de vis, ridicat în Pădurea Snagov, pe o suprafaţă de 2 hectare, un apartament în Monte Carlo, un yaht de 7 milioane de euro, o vilă în Caraibe, o maşină Ferrari, de peste 330.000 de euro, un Mercedes SL 500, de 90.000 de euro, un Mercedes SLR, de aproape 500.000 de euro, Range Rover Super Charged, de peste 100.000 de euro, şi un Aston Martin, de 150.000 de euro. S-ar putea spune despre Truică ăsta că e şi un soi de haiduc: fura de la bănci, în calitate de iniţiator al grupului infracţional organizat care obţinea credite bancare în baza unor documente false de la BRD. În Dosarul BRD, mai sînt anchetaţi de DIICOT, pe lîngă El Capo, locotenentul lui Adrian Năstase, alde Remus Truică, Adrian Sîrbu şi Sorin Roşca Stănescu.

Cum a ajuns răhăţelul pîrlit de Truică, lansat în business cu un chioşc cu mezeluri, falimentar şi ăla, şi apoi cu o cămăruţă cu calculatoare cu jocuri pe Internet? Prin nevastă-sa, care avea o relaţie strînsă cu Emil Nell Cobar, fiul unui grafician din vremea comunistă, Nell Cobar, coleg de activitate cu Jules Perahim, de la NKVD, respectiv URSS, ambii evrei bolşevici la bază şi cu ceva talente artistice. Şi nu numai artistice, ca dovadă progenitura. Emil Nell Cobar era combinat cu un alt evreu, care-i plătea un fel de rentă lui Năstase de mic, pînă să ajungă premier, Alexandru Bittner pe numele său, unul dintre prădătorii din aripa PSD. Bittner l-a introdus la Năstase pe Truică pe post de curea de transmisie de încredere, iar acesta percepea şi căra şpăgile, sacii cu bani, literalmente saci cu bani, nu la figurat.

Păpuşarul combinaţiunilor de jaf

– Ion Iliescu

Ilici – punctul de legătură dintre Mafia evreiască şi cea ţigănească, a fost păpuşarul tuturor combinaţiilor antiromâneşti. „Bunelul, Vasili Ivanovici, era bolşevic, fost puşcăriaş, evreu fugit din Rusia… Am convieţuit cu ţiganii, de care nu mă deosebeam deloc, în Olteniţa. Petreceam mult timp prin casele lor, mai ales că arătam cam la fel ca puradeii lor” (fragment din autobiografia lui Ion Iliescu). Maricica Serediuc, mama lui Ilici, era ţigancă de origine bulgară din neam de căldărari. Gaşca asta de căldărari, poponari, ovreiaşi, masoni, securişti – cu toţii cu ură mare pe trecutul României, erau/sînt foarte interesaţi de activul imobiliar al… Casei Regale.

(va urma)

COMENTARII DE LA CITITORI