Şi alţi cititori au prins curaj…

in Lecturi la lumina ceaiului

Şi alţi cititori au prins curaj…

Nebunul de Stelian Fulga

 

Aşa-zisul tămăduitor Stelian Fulga este un pericol permanent. Am citit articolul apărut în ,,România Mare” şi m-am decis să vă relatez experienţa pe care a avut-o, şi eu, cu acest şarlatan. Cu ocazia unei vizite la ,,marele” lui cabinet de pe Şos. Mihai Bravu, am avut de suportat nebunia acestui grobian. Nici acum nu-mi vine să cred că s-a putut întîmpla aşa ceva. Am ajuns la sediul biroului, unde una dintre asistentele respectivului mi-a recomandat să mă las consultată de fiul acestui monstru. I-am spus asistentei că aş dori să mă consulte dl. Fulga. Fiindcă el nu sosise, am spus că prefer să îl aştept. Cînd a apărut, l-am salutat, rugîndu-l să mă consulte dumnealui. Fără să-mi răspundă la salut, mi-a spus, cu nervozitate excesivă, să-i dau 5 milioane, dacă vreau să mă consulte. Auzind ce sumă imensă îmi cere, am rămas mirată, iar el, văzîndu-mi expresia feţei, s-a repezit la mine şi a început să mă împingă în curte, de faţă cu toţi cei ce se aflau acolo, timp în care mă înjura ca un golan (nu pot să redau expresiile pe care le folosea). Nu-mi reveneam din uluială, iar el continua să mă urmărească. Venea în urma mea, strigînd şi alungîndu-mă pe stradă, spre Bariera Vergului. Nemaiputînd alerga după mine, individul s-a urcat în maşina personală şi, ajungînd în dreptul meu, mi-a adresat o cascadă de înjurături grosolane şi de cuvinte triviale, pe care îmi este imposibil să le reproduc.

Cred că nu sînt nici prima, nici ultima persoană care a avut parte de un asemenea ,,tratament” din partea acestui şarlatan nebun.

Menţionez că sînt o femeie în vîrstă, am 73 de ani, şi, amăgită de reclamele aşa-zisului tămăduitor, am crezut că, ducîndu-mă la el, îmi pot rezolva nişte probleme de sănătate. Nu-mi vine să cred, nici acum, că acest om, care este, şi el, o persoană în vîrstă şi care este beteag de picioare, a putut să alerge o femeie de peste 70 de ani.

FLORINA MARINESCU

 

COMENTARII DE LA CITITORI