Singurul vot pozitiv rămîne cel Pro-Vadim!

in Lecturi la lumina ceaiului

 

A trecut un sfert de secol (Dumnezeule!) de cînd societatea românească se confruntă cu votul negativ care a caracterizat mai toate sufragiile, iar această situaţie ne-a dus pe marginea prăpastiei. Chiar nu înţelegem că, după atîta vot de „Gică Contra“, scăpăm de dracu’ şi dăm de unu’ şi mai al dracu’?! Vinovată de compromiterea democraţiei din România este pleiada de „analisto-

sondori de opinie“ pe care cercurile occidentale s-au tot sprijinit. Căpuşile fripturiste ne-au mînat, cu reaua lor neştiinţă, în fundătura din care cu greu ne vom mai putea agăţa de ceva. Să ne amintim de alegerile prezidenţiale din anul 2000, cînd, deşi, pînă atunci, se certaseră pe halca mai mare, absolut toţi manipulatorii televizaţi şi-au dat mîna, într-o horă pervertită a unirii tuturor ideologiilor mafiote, furîndu-i lui Corneliu Vadim Tudor mandatul de preşedinte al României!

Deşi nu se recunoaşte, în mod oficial, această realitate, Corneliu Vadim Tudor este, şi astăzi, adevăratul preşedinte al ţării noastre. La alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie, trebuie să luăm atitudine, împotriva corupţiei şi a batjocurii!

Nichita Mladin

COMENTARII DE LA CITITORI